Ouwehands Dierenpark Rhenen - Homepage - Expeditie Berenbos
Online Tickets nu € 1,00 korting TICKETS

Expeditie Berenbos

Ouwehands Dierenpark is een beregave beleving rijker: Expeditie Berenbos! Een bijzondere ervaring rondom de bruine beren en wolven. Ga door het spannende doolhof, bezoek het dorp Karpatica en ontdek daar alles over de beer. Vervolg de expeditie, bewonder de sterrenhemel en ga op avontuur in Het Berenbos. Expeditie Berenbos, ontdek de wereld van de beer!

Het Berenbos
In Het Berenbos leven bruine beren, die vroeger mishandeld zijn, weer een onbezorgd leven. Samen met de wolven genieten ze van een twee hectare groot bosperceel met onder andere een waterval, rotsen en een vijver. Een uniek project!

In Het Berenbos wordt de leefomgeving van de beer in het wild zoveel mogelijk nagebootst om het natuurlijke gedrag van de beer te stimuleren. De bewoners van het bos hebben gezelschap van een aantal wolven. Ze krijgen een gevarieerd en seizoensgebonden dieet, gebaseerd op wat in de natuur beschikbaar is.

Het Berenbos is een initiatief van Ouwehands Dierenpark Rhenen en Bears in Mind, stichting voor beer- en natuurbescherming.

Ontdek nu ook online de wereld van de beer! Ga naar www.expeditie-berenbos.nl en test je berenkennis!
Kijk voor meer informatie op