Een jaar vol dierbare ontmoetingen

Met een abonnement beleef je een jaar vol dierbare ontmoetingen! Zie hoe het pandajong Fan Xing opgroeit, ga op avontuur in Expeditie Berenbos, kom overdekt spelen  in RavotAapia of Gorilla Adventure   en neem natuurlijk een kijkje bij alle andere dieren in het park . Bovendien draag je met de aanschaf van je abonnement een steentje bij aan onze belangrijkste doelstelling: natuur- en dierenbescherming.

Abonnement afsluiten

Het aanschaffen van een abonnement kan direct online en  ook bij de Gastenservice  op het Entreeplein van het dierenpark.    Wanneer je online je abonnement aanschaft   kun je deze op vertoon van een geldig legitimatiebewijs afhalen bij de Gastenservice van Ouwehands Dierenpark.

Het is bijzonder aantrekkelijk om een jaarabonnement van Ouwehands Dierenpark te nemen.  Je betaalt namelijk slechts  € 58,50* per persoon, per jaar (vanaf 10 jaar), en € 53,00 per persoon per jaar (van 3 t/m 9 jaar) . Voor kinderen tot en met 2 jaar is het abonnement gratis. Een kind van 2 jaar die tijdens de looptijd van het abonnement 3 jaar wordt, krijgt een betaald abonnement voor de maanden dat hij/zij 3 jaar is.  

Abonnement aanschaffen

Abonnement voordelen Ouwehand 2021

Nog meer voordeel

Een abonnement levert je meer op dan een jaar lang toegang tot Ouwehands Dierenpark. Als abonnee bezoek je namelijk de meeste evenementen en kinderactiviteiten gratis én ontvang je korting op een kinderfeestje *  of vergaderarrangement. Bovendien krijg je op vertoon van een geldig abonnement 10% korting op je bestedingen in onze horecagelegenheden en de shop!

Kortingen bij andere attracties en parken

Bij het abonnement ontvang je begin van het jaar kortingsvouchers met aantrekkelijke aanbiedingen. Elk jaar wordt het aanbod gewijzigd. Denk aan bijvoorbeeld korting op artikelen uit de shops of in de horeca maar ook korting op tickets van andere attractieparken  en dierentuinen.  

Bekijk hier de    voorwaarden  van een jaarabonnement.

Proefdraaien

Wil je nog niet meteen een jaarabonnement afsluiten meer eerst een dagje Ouwehands Dierenpark ervaren? Als je aan het einde van jouw bezoek een abonnement afsluit bij de gastenservice wordt het bedrag dat je hebt betaald voor je entreeticket in mindering gebracht . Dit geldt alleen voor de persoon die die dag zelf met  dit  ticket het park heeft bezocht. 

Online tickets reserveren verplicht, ook voor abonnementhouders

Vanwege de coronamaatregelen is het voor Ouwehands Dierenpark van belang te weten hoeveel gasten er naar  de dierentuin komen. Om dit te kunnen meten dienen ook abonnementhouders op dit moment een online ticket met tijdslot te reserveren. Ook geldt dit  voor kinderen tot en met 2 jaar, die voorheen gratis naar binnen konden. Uiteraard hoeft er   niet betaald  te worden voor de online tickets met tijdsloten. Er wordt enkel toegang tot Ouwehands Dierenpark verleend aan gasten met een online ticket met tijdslot.   Abonnementhouders reserveren hun ticket met tijdslot via 'Mijn ABO'.   We werken met een beperkte capaciteit per dag, verdeeld over abonnementhouders en normale tickets, dus reserveer ruim van tevoren om teleurstelling te voorkomen. Vol = Vol. 

Mijn ABO

Om de kosteloze tickets met tijdsloten te kunnen reserveren is er een speciale abonnementhoudersomgeving beschikbaar op de website, namelijk Mijn ABO.  Je kunt inloggen met je pasnummer en geboortedatum.  Check daar direct  ook even je gegevens.  Je kunt ze daar zelf ook aanpassen.  In 'Mijn ABO' maak je een reservering door een datum te kiezen met een beschikbaar tijdslot.   Wij willen zoveel mogelijk gasten de mogelijkheid bieden het park te bezoeken. Daarom kun je enkel  per bezoek een reservering maken. De dag na je bezoek kun je via 'Mijn ABO' een nieuwe reservering maken.  Je kunt in 'Mijn ABO' ook heel makkelijk je reservering weer annuleren via 'Mijn reserveringen'. 

Nieuw - Digitale abonnementspas

Per direct ontvangen abonnementhouders, in het kader van duurzaamheid, bij een nieuw afgesloten abonnement of een verlenging geen fysieke abonnementspas meer.   Als abonnementhouder reserveer je een dag en tijdslot voor een bezoek.  Je ontvangt hiervoor een e-ticket welke wordt gescand bij de ticketcontrole. De medewerker van de ticketcontrole scant deze tickets waarna op hun scherm de abonnementspas met kleurenfoto verschijnt.   In de horeca en shops ontvang je 10% korting. Toon hier je digitale abonnementspas die je vindt in de 'Mijn ABO' omgeving . 

Honden 

Honden mogen op dit moment wel mee naar het dierenpark (onder voorbehoud van wijzigingen door coronamaatregelen)  Honden van abonnementhouders mogen het hele jaar door gratis mee naar binnen.

Abonnement verlengen?

Is het abonnement (bijna) verlopen en wil je graag verlengen?  Je ontvangt van ons ongeveer een maand van tevoren een verlengaanbod per e-mail.  Je kunt verlengen via de  MIJN ABO omgeving.

Korting stapelen!

Elk jaar dat je aaneengesloten verlengt, bouw je korting op. De korting loopt op tot wel 25%. Bekijk de abonnementstarieven die van toepassing zijn (per 1 augustus 2020 gewijzigd).

Tarieven

Geen mail  ontvangen

Sinds maart 2020 houden we onze abonnementhouders via e-mail op de hoogte. Heb jij de afgelopen tijd geen e-mails ontvangen over bijvoorbeeld de geboorte van Fan Xing, de werkwijze via ‘Mijn ABO’ of informatie over Park van Sint? Dan staat jouw e-mailadres in ons systeem op ‘inactief’. Dit komt waarschijnlijk doordat je jezelf ooit hebt afgemeld voor onze nieuwsbrief. We kunnen je dan niet meer mailen vanuit het mailsysteem in verband met de privacy wetgeving. Echter zouden we je graag op de hoogte houden over bijvoorbeeld het verlengaanbod van je abonnement of leuke extra’s. Schrijf je daarom via   deze link    nog even snel in voor ons mailsysteem zodat we je weer goed kunnen bereiken. Bedankt!

Veelgestelde vragen

*  Ouwehands Dierenpark kan de prijzen van abonnementen gedurende het jaar wijzigen.    Bovengenoemde kortingsvouchers worden éénmalig per adres verstrekt . Het aanbod van de kortingsbonnen wisselt jaarlijks.  Kinderfeestjes kunnen  op dit moment door coronamaatregelen niet worden gereserveerd.  We houden abonnementhouders op de hoogte via de nieuwsbrief.