Een jaar vol dierbare ontmoetingen

Met een abonnement kun je zo vaak langskomen als je maar wilt! Je bent 365 dagen welkom om  op avontuur te gaan in Expeditie Berenbos, overdekt te spelen  in RavotAapia of Gorilla Adventure, de reuzenpanda's te bewonderen  en natuurlijk om een kijkje te nemen bij alle andere dieren in het park . Bovendien draag je met de aanschaf van je abonnement een steentje bij aan onze belangrijkste doelstelling: natuur- en dierenbescherming.

Het is bijzonder aantrekkelijk om een jaarabonnement van Ouwehands Dierenpark te nemen.  Je betaalt namelijk slechts  € 53,-* per persoon, per jaar. Je kunt het abonnement aanschaffen bij de servicebalie van het dierenpark of direct online via onderstaande button.

Bestel abonnement 

Nog meer voordeel

Een abonnement levert je meer op dan onbeperkt toegang tot Ouwehands Dierenpark. Als abonnee bezoek je namelijk de meeste evenementen en kinderactiviteiten gratis én ontvang je korting op een kinderfeestje   of vergaderarrangement. Bovendien krijg je op vertoon van een geldig abonnement 10% korting op je besteding in onze horecagelegenheden en de Zooshop!

Kortingen bij andere attracties en parken

Bij het abonnement ontvang je kortingsbonnen met aantrekkelijke aanbiedingen*.

  •  Eenmaal 25% korting op een online ticket
  •  Eenmalig 50% korting op de entreeprijs  van de Julianatoren, Phantasialand, Apenheul  en 30% korting op de entreeprijs van Safaripark Beekse Bergen.
  • Gratis dierenplacemat en twee horeca aanbiedingen
  •  Kortingen op een bezoek aan één van de andere NVD-dierentuinen

Bekijk hier de voorwaarden  van een jaarabonnement.

* Prijs is geldig t/m 28 maart 2021.
** Bovengenoemde kortingsbonnen worden éénmalig per adres verstrekt en zijn geldig t/m 31 december 2020,  met uitzondering van de Apenheul (geldig van 4 april t/m 1 november 2020), Julianatoren (geldig van 12 april t/m 25 oktober 2020) en Phantasialand (geldig van 1 april t/m 1 november en van 20 november t/m 17 januari 2021). Het aanbod van de kortingsbonnen wisselt jaarlijks.