Een jaar vol dierbare ontmoetingen

Met een abonnement kun je zo vaak langskomen als je maar wilt! Je bent 365 dagen welkom om  op avontuur te gaan in Expeditie Berenbos, overdekt te spelen  in RavotAapia of Gorilla Adventure, de reuzenpanda's te bewonderen  en natuurlijk om een kijkje te nemen bij alle dieren in het park . Bovendien draag je met de aanschaf van je abonnement een steentje bij aan onze belangrijkste doelstelling: natuur- en dierenbescherming.

Het is bijzonder aantrekkelijk om een jaarabonnement van Ouwehands Dierenpark te nemen.  Je betaalt namelijk slechts  € 52,-* per persoon, per jaar. Je kunt het abonnement aanschaffen bij de servicebalie van het dierenpark of direct online via onderstaande button.

Bestel abonnement 

Extra voordelig jaarabonnement

Besluit je op de dag van je bezoek een abonnement te nemen, dan is een abonnement nog voordeliger. De betaalde toegangsprijs wordt, tegen inlevering van het e-ticket bij de servicebalie, in mindering gebracht op de abonnementsprijs.

Nog meer voordeel

Een abonnement levert je meer op dan onbeperkt toegang tot Ouwehands Dierenpark. Als abonnee bezoek je namelijk de meeste evenementen en kinderactiviteiten gratis én ontvang je korting op een kinderfeestje   of vergaderarrangement. Bovendien krijg je op vertoon van een geldig abonnement 10% korting op je besteding in onze horecagelegenheden en de Zooshop!

Kortingen bij andere attracties en parken

Bij het abonnement ontvang je kortingsbonnen met aantrekkelijke aanbiedingen*.

  •  Eenmaal 25% korting op een online ticket
  •  Kortingsbonnen met aantrekkelijke aanbiedingen zoals eenmalig 50% korting op de entreeprijs
    van de Julianatoren, Vogelpark Avifauna, Apenheul en een gratis dierenposter en panda-notitieblokje*
  •  Kortingen op een bezoek aan één van de andere NVD-dierentuinen

Bekijk hier de voorwaarden  van een jaarabonnement.

* Prijs is geldig t/m 30 maart 2020.
** Bovengenoemde kortingsbonnen worden éénmalig per adres verstrekt en zijn geldig t/m 31 december 2019,  met uitzondering van de Apenheul (geldig op 30 & 31 maart en van 6 april t/m 3 november 2019), Julianatoren (geldig van 19 april t/m 27 oktober 2019) en Vogelpark Avifauna (geldig van 30 maart t/m 31 oktober 2019). Het aanbod van de kortingsbonnen wisselt jaarlijks.