Een jaar vol dierbare ontmoetingen

Met een abonnement kun je zo vaak langskomen als je maar wilt! Ga op avontuur in Expeditie Berenbos, kom overdekt spelen  in RavotAapia of Gorilla Adventure, bewonder de reuzenpanda's   en neem natuurlijk een kijkje bij alle andere dieren in het park . Bovendien draag je met de aanschaf van je abonnement een steentje bij aan onze belangrijkste doelstelling: natuur- en dierenbescherming.

Abonnement afsluiten

Het aanschaffen van een abonnement kan op dit moment tijdelijk alleen bij de gastenservice  of abonnementenkassa van het dierenpark worden geregeld.   Je kunt het best een online ticket p.p. kopen met het gewenste tijdslot. Je kunt dit online ticket aan het einde van het bezoek omzetten naar een abonnement bij de abonnementenkassa bij de uitgang van het park of bij de gastenservice. Het online ticket wordt verrekend met de abonnementsprijs.   Het is bijzonder aantrekkelijk om een jaarabonnement van Ouwehands Dierenpark te nemen.  Je betaalt namelijk slechts  € 53,-* per persoon, per jaar. 

Online tickets reserveren verplicht

Vanwege de coronamaatregelen is het voor Ouwehands Dierenpark van belang te weten hoeveel gasten er naar  de dierentuin komen. Om dit te kunnen meten dienen ook abonnementhouders op dit moment een online ticket met tijdslot te reserveren. Ook geldt dit  voor kinderen tot en met 2 jaar, die voorheen gratis naar binnen konden. Uiteraard hoeft er niet betaald te worden voor de online tickets met tijdsloten. Er wordt enkel toegang tot Ouwehands Dierenpark verleend aan gasten met een online ticket met tijdslot.   Abonnementhouders reserveren hun ticket met tijdslot via 'Mijn ABO'. 

Mijn ABO

Om de kosteloze tickets met tijdsloten te kunnen reserveren is er een speciale abonnementhoudersomgeving beschikbaar op de website, namelijk Mijn ABO.  Je kunt inloggen met je pasnummer en geboortedatum.  Check daar direct  ook even je gegevens.  Je kunt ze daar zelf ook aanpassen.  In 'Mijn ABO' maak je een reservering door een datum te kiezen met een beschikbaar tijdslot.   Wij willen zoveel mogelijk gasten de mogelijkheid bieden het park te bezoeken. Daarom kun je enkel  per bezoek een reservering maken. De dag na je bezoek kun je via 'Mijn ABO' een nieuwe reservering maken.  Je kunt in 'Mijn ABO' ook heel makkelijk je reservering weer annuleren via 'Mijn reserveringen'. 

Honden blijven thuis

In verband met de onduidelijkheid voor wat betreft de risico’s voor mens en dier met betrekking tot corona, hebben huisdieren/honden tijdelijk geen toegang tot het dierenpark.

Nog meer voordeel

Een abonnement levert je meer op dan onbeperkt toegang tot Ouwehands Dierenpark. Als abonnee bezoek je namelijk de meeste evenementen en kinderactiviteiten gratis én ontvang je korting op een kinderfeestje *  of vergaderarrangement. Bovendien krijg je op vertoon van een geldig abonnement 10% korting op je besteding in onze horecagelegenheden en de shop!

Kortingen bij andere attracties en parken

Bij het abonnement ontvang je kortingsbonnen met aantrekkelijke aanbiedingen.

  •  Eenmaal 25% korting op een online ticket bij Ouwehands Dierenpark
  •  Eenmalig 50% korting op de entreeprijs  van de Julianatoren (lees meer)
  • Eenmalig 50% korting op de entreeprijs van Phantasialand* (nog niet mogelijk)
  • Eenmalig 50% korting op de entreeprijs van de Apenheul  (lees meer)
  • Eenmalig  30% korting op de entreeprijs van Safaripark Beekse Bergen (lees meer)
  • Gratis dierenplacemat en twee horeca aanbiedingen
  •  Kortingen op een bezoek aan één van de andere NVD-dierentuinen (lees meer)

*Abonnementsprijs is geldig t/m 28 maart 2021.   Kinderfeestjes kunnen niet worden gereserveerd.  De kortingsbonnen kunnen nog niet worden verzilverd bij Phantasialand. We houden abonnementhouders op de hoogte via de nieuwsbrief.  Bovengenoemde kortingsbonnen worden éénmalig per adres verstrekt . Het aanbod van de kortingsbonnen wisselt jaarlijks.

Bekijk hier de voorwaarden  van een jaarabonnement.

Bekijk de veelgestelde vragen

Abonnement verlengen?
Is het abonnement (bijna) verlopen en wil je graag verlengen? Verleng het abonnement voor € 41,- per persoon i.p.v. € 53,-.   Je kunt het benodigde bedrag overmaken naar bankrekeningnummer NL78 INGB 0667623426 t.n.v. Ouwehands Dierenpark Rhenen, onder vermelding van je abonnementsnummer(s).

Vergeet niet om eventueel het parkeerabonnement  (€ 22,50) te verlengen. De verlenging wordt binnen vijf werkdagen verwerkt, indien mogelijk sneller. Hiervan ontvang je geen aparte bevestiging.