Een jaar genieten in Ouwehands Dierenpark

Met een abonnement geniet je van heel veel voordelen! Je ziet  de jonge Afrikaanse olifant Bumi opgroeien en bezoekt unieke diersoorten in Nederland zoals de reuzenpanda's en binnenkort koala's! Je gaat regelmatig op avontuur in Expeditie Berenbos, komt overdekt spelen in RavotAapia of Gorilla Adventure  en neemt natuurlijk een kijkje bij alle andere dieren in het park . Bovendien draag je met de aanschaf van je abonnement een steentje bij aan onze belangrijkste doelstelling: natuur- en dierenbescherming.

Abonnement afsluiten

Het is bijzonder aantrekkelijk om een jaarabonnement van Ouwehands Dierenpark te nemen.  Je betaalt namelijk  slechts  € 69,50* per persoon, per jaar (vanaf 10 jaar), en € 63,00 per persoon per jaar (van 3 t/m 9 jaar) . Voor kinderen tot en met 2 jaar is het abonnement gratis. Een kind van 2 jaar die tijdens de looptijd van het abonnement 3 jaar wordt, krijgt een betaald abonnement voor de maanden dat hij/zij 3 jaar is.   Het aanschaffen van een abonnement kan direct online en  ook bij de Gastenservice  op het Entreeplein van het dierenpark. 

ABONNEMENT AANSCHAFFEN

Nog meer voordeel

Een abonnement levert je meer op dan een jaar lang toegang tot Ouwehands Dierenpark. Als abonnee bezoek je namelijk de meeste evenementen en kinderactiviteiten gratis én ontvang je korting op een vergaderarrangement. Bovendien krijg je op vertoon van een geldig abonnement 10% korting op je bestedingen in onze horecagelegenheden en de shop!

Kortingen bij andere attracties en parken

Bij het abonnement ontvang je begin van het jaar kortingsvouchers met aantrekkelijke aanbiedingen. Elk jaar wordt het aanbod gewijzigd. Denk aan bijvoorbeeld korting op artikelen uit de shops of in de horeca maar ook korting op tickets van andere attractieparken en dierentuinen.  

Bekijk hier de     voorwaarden   van een jaarabonnement.

Proefdraaien

Wil je nog niet meteen een jaarabonnement afsluiten meer eerst een dagje Ouwehands Dierenpark ervaren? Als je aan het einde van jouw bezoek een abonnement afsluit bij de gastenservice wordt het bedrag dat je hebt betaald voor je entreeticket* in mindering gebracht . Dit geldt alleen voor de persoon die die dag zelf met  dit  ticket het park heeft bezocht.   *Met uitzondering van tickets tijdens speciale evenementen en avondopenstellingen.

Digitale abonnementpas

Abonnementhouders ontvangen, in het kader van duurzaamheid, bij een nieuw afgesloten abonnement of een verlenging  geen fysieke abonnementspas, maar een digitale abonnementspas. Deze digitale pas is terug te vinden in de ‘Mijn ABO’ omgeving. Voor de parkeerabonnementen worden nog wel fysieke passen uitgegeven die je op vertoon van en geldig legitimatiebewijs kan afhalen bij de Gastenservice van Ouwehands Dierenpark.

Online tickets reserveren verplicht, ook voor abonnementhouders

Ouwehands Dierenpark werkt met het online vooraf reserveren van tickets met tijdsloten. Doordat je een online ticket met tijdslot reserveert hoef je namelijk minder lang te wachten bij de ticketcontrole bij entree, heb je alle ruimte om van de dieren te genieten doordat de drukte verspreid wordt, en zijn er altijd lekkere producten voor je aanwezig in de horeca. Wij kunnen namelijk de drukte inschatten doordat gasten vooraf reserveren. Hierop kunnen wij inspelen met de inzet van ons personeel. Om dit te kunnen meten dienen ook abonnementhouders een online ticket met tijdslot te reserveren. Ook geldt dit  voor kinderen tot en met 2 jaar, die voorheen zonder ticket naar binnen konden. Uiteraard hoeft er  niet betaald  te worden voor de online tickets met tijdsloten. Er wordt enkel toegang tot Ouwehands Dierenpark verleend aan gasten met een online ticket met tijdslot.   Abonnementhouders reserveren hun ticket met tijdslot via 'Mijn ABO'.   We werken met een beperkte capaciteit per dag, verdeeld over abonnementhouders en normale tickets, dus reserveer ruim van tevoren om teleurstelling te voorkomen. Vol = Vol. 

Mijn ABO

Om de kosteloze tickets met tijdsloten te kunnen reserveren is er een speciale abonnementhoudersomgeving beschikbaar op de website, namelijk Mijn ABO.  Je kunt inloggen met je pasnummer en geboortedatum.  Check daar direct  ook even je gegevens.  Je kunt ze daar zelf ook aanpassen.  In 'Mijn ABO' maak je een reservering door een datum te kiezen met een beschikbaar tijdslot.   Je ontvangt hiervoor een e-ticket welke wordt gescand bij de ticketcontrole. De medewerker van de ticketcontrole scant deze tickets waarna op hun scherm de abonnementspas met kleurenfoto verschijnt.   Wij willen zoveel mogelijk gasten de mogelijkheid bieden het park te bezoeken. Daarom kun je enkel  per bezoek een reservering maken. De dag na je bezoek kun je via 'Mijn ABO' een nieuwe reservering maken.  Je kunt in 'Mijn ABO' ook heel makkelijk je reservering weer annuleren via 'Mijn reserveringen'.   In de horeca en shops ontvang je 10% korting. Toon hier je digitale abonnementspas die je vindt in de 'Mijn ABO' omgeving .   Daarnaast zijn ook al je digitale voordeelbonnen terug te vinden in de 'Mijn ABO' omgeving.

Honden 

Honden van abonnementhouders mogen het hele jaar door gratis mee naar binnen.

Abonnement verlengen?

Is het abonnement (bijna) verlopen en wil je graag verlengen?  Je ontvangt van ons ongeveer een maand van tevoren een verlengaanbod per e-mail.  Je kunt verlengen via de  MIJN ABO omgeving.

Korting

Naar aanleiding van het aantal aaneengesloten verleningen van het abonnement, ontvang je een percentage aan korting. Bekijk de abonnementstarieven via de button.

Tarieven

Geen mail  ontvangen

Sinds 2020 houden we onze abonnementhouders via e-mail op de hoogte. Heb jij de afgelopen tijd geen e-mails ontvangen over bijvoorbeeld de werkwijze via ‘Mijn ABO’ of informatie over Light Nights? Dan staat jouw e-mailadres in ons systeem op ‘inactief’. Dit komt waarschijnlijk doordat je jezelf ooit hebt afgemeld voor onze nieuwsbrief. We kunnen je dan niet meer mailen vanuit het mailsysteem in verband met de privacy wetgeving. Echter zouden we je graag op de hoogte houden over bijvoorbeeld het verlengaanbod van je abonnement of leuke extra’s. Schrijf je daarom via   deze link    nog even snel in voor ons mailsysteem zodat we je weer goed kunnen bereiken. Bedankt!

Veelgestelde vragen

*  Ouwehands Dierenpark kan de prijzen van abonnementen gedurende het jaar wijzigen.  Bovengenoemde kortingsvouchers worden éénmalig per adres verstrekt . Het aanbod van de kortingsvouchers wisselt jaarlijks. We houden abonnementhouders op de hoogte via de nieuwsbrief.