Een jaar vol dierbare ontmoetingen

Met een abonnement kun je zo vaak langskomen als je maar wilt! Je bent 365 dagen welkom om  op avontuur te gaan in Expeditie Berenbos, overdekt te spelen  in RavotAapia of Gorilla Adventure, de reuzenpanda's te bewonderen  en natuurlijk om een kijkje te nemen bij alle dieren in het park . Bovendien draag je met de aanschaf van je abonnement een steentje bij aan onze belangrijkste doelstelling: natuur- en dierenbescherming.

Het is bijzonder aantrekkelijk om een jaarabonnement van Ouwehands Dierenpark te nemen.  Je betaalt namelijk slechts  € 59,50* per persoon, per jaar. Je kunt het abonnement aanschaffen bij de servicebalie van het dierenpark of direct online via onderstaande button.

Bestel abonnement 

Extra voordelig jaarabonnement

Besluit je op de dag van je bezoek een abonnement te nemen, dan is een abonnement nog voordeliger. De betaalde toegangsprijs wordt, tegen inlevering van het e-ticket bij de servicebalie, in mindering gebracht op de abonnementsprijs.

Nog meer voordeel

Een abonnement levert je meer op dan onbeperkt toegang tot Ouwehands Dierenpark. Als abonnee bezoek je namelijk de meeste evenementen en kinderactiviteiten gratis én ontvang je korting op een kinderfeestje    of vergaderarrangement. Bovendien krijg je op vertoon van een geldig abonnement 10% korting op je besteding in onze horecagelegenheden en de Zooshop!

Kortingen bij andere attracties en parken

Bij het abonnement ontvang je kortingsbonnen met aantrekkelijke aanbiedingen*.

  • Kortingsbonnen met  o.a. éénmalig 50% korting op de entreeprijs van de Apenheul, Julianatoren en Avonturenpark Hellendoorn**
  • 25 % korting op één online ticket voor Ouwehands Dierenpark voor een introducé

Bekijk hier de voorwaarden  van een jaarabonnement.

* Prijs is geldig t/m 29 maart 2019.
** Bovengenoemde kortingsbonnen worden éénmalig per adres verstrekt en zijn geldig t/m 31 december 2018,  met uitzondering van de Apenheul (geldig van 14 april t/m 4 november 2018), Julianatoren (geldig van 30 maart t/m 28 oktober 2018) en Avonturenpark Hellendoorn (geldig van 1 april t/m 28 oktober 2018). Het aanbod van de kortingsbonnen wisselt jaarlijks.