Eten & drinken

Schuif aan voor een vers belegd broodje of salade in het Jungle restaurant, haal een snack in RavotAapia, geniet van koffie met appeltaart op het terras van Pássaro of kom gezellig borrelen en genieten van een heerlijke pizza op het terras van de Maki Lounge.

Even lekker relaxen op de Maki Lounge

Een dagje dierentuin betekent veel indrukken, belevenissen en veel wandelen. Wat is er nu beter dan om aan het eind van de dag even onderuit te zakken met een drankje en even bij te komen? Dat kan op onze nieuwe Maki Lounge. Op deze zomerse locatie kun je relaxen met op tafel jouw favoriete drankjes en een borrelgarnituur of pizza terwijl de kinderen zich uitleven op het enorme springkussen. 

Maki Lounge Ouwehands Dierenpark

Plannen maken tussen de vogels op het terras van  Pássaro

Bij binnenkomst even rustig de plattegrond doorlezen en ontdekken wat voor bijzondere ontmoetingen er op je wachten? Dat kan in Pássaro, een paradijs in vogelvlucht. Je waant je direct in de bijzondere wereld van het dierenrijk. Op het terras van Pássaro heb je zicht op talloze kleurrijke en tropische vogels terwijl je geniet van een heerlijke verse koffie of  een luxe belegd broodje met een verse smoothie. 

Een wildernis vol sfeer en comfort in het Jungle restaurant

Als je aanschuift in het Jungle restaurant waan je je voor even in de tropische wildernis. Lianen, diergeluiden, een neergestort vliegtuig en dieren die je bespieden, doen je vergeten dat je gewoon in Nederland bent. Je vindt hier een breed assortiment van verse producten, waaronder diverse luxe belegde broodjes, gezonde salades, vers fruit, smoothies en huisgemaakte soepen. Maar ook voor verschillende snacks, frites en kindermenu’s, een goede kop cappuccino of een lekker taartje zit je hier goed.

De grote overdekte speeljungle RavotAapia
Terwijl de kinderen al klimmend en klauterend van alles opsteken over de junglebewoners kom jij heerlijk bij op het terras van RavotAapia. Vanaf hier heb je goed zicht op de spelende kinderen, terwijl je zelf van een lekkere kop koffie met appeltaart geniet. Je kunt hier ook terecht voor een hamburger met frites, verschillende snacks, een saucijzenbroodje of een ijsje. 


RavotAapia Ouwehands Dierenpark

Heerlijk snacken bij de Monkey Bites
Met uitzicht op de withandgibbons zit je hier heerlijk op het terras met een burger, fish and chips of snackmenu. 

Gezellig zitten bij Kioski Karpatica

In het gezellige dorpje Karpatica eet je ambachtelijke poffertjes of drink je vers gemalen koffie.  

Verwarmen of verkoelen bij de Iglo 

Waar kun je beter afkoelen dan bij de Iglo naast de ijsberen? Je zult verstelt staan van het aanbod in dit huis van de eskimo. Sneeuw is namelijk een slechte warmtegeleider waardoor warmte goed kan worden vastgehouden. Zo kan een iglo verrassend warm zijn binnen. Wij serveren hier dus ook gewoon koffie, thee en broodjes HEMA rookworst. 

Alles komt samen bij de Swirl Surfspot

Wat is de perfecte mix tussen de bonte marters en de zeeleeuwen? De ijsjes bij de Swirl Surfspot. Mix jouw favoriete ingrediënten voor een verkoelende smaaksensatie. 

Dieetwensen
Heb je een voedselallergie of speciale dieetwensen, neem dan gerust contact met ons op! Onze koks houden graag rekening met je.  Bekijk  hier  de mogelijkheden. De openingstijden van de verschillende horecalocaties vind je onder  actuele informatie.