Eten & drinken

Plannen maken tussen de vogels op het terras van 't Koffiehuis
Bij binnenkomst even rustig de plattegrond scannen en ontdekken wat voor bijzondere ontmoetingen er op je wachten? Dat kan bij 't Koffiehuis! Je waant je direct in de bijzondere wereld van het dierenrijk.  Op het terras 't Koffiehuis heb je zicht op talloze kleurrijke en tropische vogels terwijl je geniet van een heerlijke verse koffie met een lekker appeltaartje. Wist je dat wanneer je een kopje koffie bij 't Koffiehuis bestelt, je bijdraagt aan de verduurzaming van landbouw en landgebruik, behoud en uitbreiding van bos en biodiveristeit? Ouwehands Dierenpark werkt samen met de koffieleverancier Peeze om de ontbossing van het Amazoneregenwoud tegen te gaan!

Passaro Ouwehands Dierenpark

Verrassend Aziatisch eten tussen de reuzenpanda's

Kom naar het restaurant boven de reuzenpanda's en loop van daaruit zo naar de Pandasia shop. Naast Aziatisch eten zijn er ook andere lunchspecials te verkrijgen.

 

De grote overdekte speeljungle RavotAapia
Terwijl de kinderen al klimmend en klauterend van alles opsteken over de junglebewoners kom jij heerlijk bij op het terras van RavotAapia. Vanaf hier heb je goed zicht op de spelende kinderen, terwijl je zelf van een lekkere kop koffie geniet. Je kunt hier ook terecht voor hamburgermenu’s, verschillende snacks, verse broodjes en salades of een ijsje.

RavotAapia Ouwehands Dierenpark