Eten & drinken

Schuif aan voor een vers belegd broodje of salade in het Jungle restaurant, geniet van koffie met appeltaart op het terras van Pássaro, kies voor een snackmenu in RavotAapia of een smaakvol Chinees wokgerecht in Pandasia!

Pandasia restaurant, proef de Chinese sfeer

Waan je een moment helemaal in de wereld van de unieke reuzenpanda. Naast een bezoek aan de reuzenpanda’s Xing Ya en Wu Wen, is ook het Pandasia restaurant een bezoek waard. Op de eerste verdieping van Pandasia, recht bóven het verblijf van Wu Wen, vind je het Pandasia restaurant dat in authentiek Chinees stijl is gebouwd. Maak de beleving compleet en geniet van heerlijke Chinese gerechten. Op het menu staan diverse authentiek Chinese maaltijden zoals noedelsoepen, salades en smaakvolle wokgerechten.

Daarnaast nog op zoek naar een bijzonder aandenken of cadeau? Loop dan de Pandasia Giftshop, dat zich boven het verblijf van Xing Ya bevindt, binnen voor een uitgebreid assortiment van panda-artikelen zoals de originele Wu Wen en Xing Ya pluche.

Jungle restaurant, een wildernis vol sfeer en comfort

Ervaren reizigers kunnen het vertellen: wie ooit door de jungle liep, vergeet die ervaring zijn leven lang niet meer. Als je aanschuift in het Jungle restaurant van Ouwehands Dierenpark waan je je ook voor even in de tropische wildernis. Lianen, diergeluiden, een neergestort vliegtuig en dieren die je bespieden, doen je vergeten dat je gewoon in Nederland bent. En aan de inwendige mens is natuurlijk ook gedacht. Je vindt hier een breed assortiment van verse producten, waaronder diverse luxe belegde broodjes en sandwiches, gezonde salades, vers fruit, sappen, smoothies en huisgemaakte soepen. Maar ook voor verschillende snacks, friet en kindermenu’s, een goede kop cappuccino of een lekker taartje zit je hier goed.

RavotAapia, Europa’s grootste overdekte speeljungle

Terwijl de kinderen al klimmend en klauterend van alles opsteken over de junglebewoners kom jij heerlijk bij op het terras van RavotAapia. Vanaf hier heb je goed zicht op de spelende kinderen, terwijl je zelf van een lekkere kop koffie met appeltaart geniet. Je kunt hier ook terecht voor een heerlijke hambuger met friet, verschillende  snacks, een saucijzenbroodje of voor een lekker ijsje. 

Bijkomen tussen de vogels op het terras van  Pássaro

Lekker bij binnenkomst even rustig de plattegrond doorlezen en ontdekken wat voor bijzondere ontmoetingen er op je wachten. Dat kan in Pássaro, een paradijs in vogelvlucht. Je waant je direct in de bijzondere wereld van het dierenrijk. Op het terras van Pássaro ontmoet je, terwijl je geniet van  bijvoorbeeld een heerlijke verse koffie, een luxe belegd broodje of een huisgemaakte pizza, namelijk talloze kleurrijke en tropische vogels.   

Dieetwensen

Heb je een voedselallergie of speciale dieetwensen, neem dan gerust contact met ons op! Onze koks houden graag rekening met je.  Bekijk  hier  de mogelijkheden. De openingstijden van de verschillende horecalocaties vind je onder  actuele informatie.