Beestenbus - Leuk & leerzaam!

Ouwehands Dierenpark komt graag met de Beestenbus vol dierenspullen op bezoek! Wij verzorgen een boeiend, professioneel programma voor alle groepen van het Basisonderwijs. De Beestenbusprogramma’s zijn een leuke voorbereiding op het schoolreisje. Door gebruik van materialen om te voelen, zien en ruiken worden zintuigen geprikkeld. De professionele begeleider kan bovendien alle mogelijke vragen beantwoorden. Meesters en juffen mogen natuurlijk ook meedoen!

Programma 1: Het Berenbos
In Het Berenbos leven voormalige circus- en theaterberen. Ze kunnen daar genieten van een echt ‘berenleven’. Waar komen deze beren vandaan en hoe komen ze in Het Berenbos? Welke problemen hebben ze? Hoe helpen we deze beren? Aan de hand van veel beeldmateriaal en een boeiend verhaal komen leerlingen hier stap voor stap achter…

Programma 2: IJsberen laten verdrinken? Nee toch!
Onze aarde warmt snel op. De ijsbeer is aangepast aan het leven op de Noordpool en heeft ijs nodig om te kunnen overleven. Welke problemen ondervindt de ijsbeer en hoe kunnen we helpen? Een informatief programma boordevol prachtige foto’s en video’s!

Prijs per dag: € 450,-. Wanneer u binnen een jaar nadat de Beestenbus uw school heeft bezocht een schoolreisje naar Ouwehand boekt, ontvangt u voor elke leerling een korting van € 1,00 op de schoolreisprijs (max. 200 leerlingen per school).

Meer informatie?

Neem contact op met de afdeling Sales voor meer informatie. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Contactformulier Tel: 0317 650 200