Leerzame schoolreis in de dierentuin

In lijn met de landelijk afgekondigde maatregelen met betrekking tot COVID-19 sluiten wij onze poorten nogmaals. We hopen jullie vanaf 10 februari weer te mogen verwelkomen!

Het allergrootste schoolreisavontuur beleef je in Ouwehands Dierenpark! Bewonder de dieren en leer op een leuke manier meer over hun natuurlijke leefgebied, de bedreiging van wilde soortgenoten en wat jij kunt doen om hen te beschermen.

Ontmoet reuzenpanda’s Xing Ya, Wu Wen en het jong Fan Xing! Sta neus aan neus met de ijsberen, bewonder de gorilla's, de Afrikaanse olifanten en bespied de beren in Expeditie Berenbos. Hang de beest uit in RavotAapia, de grote overdekte speeljungle óf spring zo hoog als een ringstaartmaki op het springkussen op de Maki Lounge!

Schoolreis mogelijkheden
Er zijn drie schoolreispakketten. Kies een schoolreisje met een eigen dag invulling of boek een Ouwehands Experience Game en ontvang een game code voor jouw klas waarin ze de competitie met elkaar aangaan in het dierenpark. Heel activerend en leerzaam tegelijk! Ook kun je ervoor kiezen een rondleiding te boeken met een gids. 

Een schoolreisje reserveren kan via onderstaande buttons.

BASISONDERWIJSVOORTGEZET ONDERWIJS

Prijzen
 Alle pakketten zijn uit te breiden met een lunch.  De schoolreis kan plaatsvinden tot en met 31 december 2021.   Reserveer voor 1 april 2021 en ontvang € 1,00 korting p.p .  Onderstaande prijzen zijn inclusief de korting. 

Schoolreis**
Toegang tot het hele park inclusief  speelfaciliteiten. Je kunt op onze website gratis speurtochten downloaden. 
Basisonderwijs: € 10,50 p.p.
Voortgezet onderwijs: € 13,00 p.p. 

Schoolreis + Ouwehands Experience Game**
Toegang tot het hele park inclusief  speelfaciliteiten. Een game speciaal voor jouw klas waarin zij de competitie met elkaar aangaan door vragen over de dieren te ontgrendelen en te beantwoorden. Dit zijn zowel creatieve opdrachten zoals  fotograferen of multiple choice vragen met een klein beetje tijdsdruk.  Je ontvangt uitleg van de game. 
Basisonderwijs: € 11,50 p.p.
Voortgezet onderwijs: € 13,50 p.p. 

Schoolreis + Rondleiding**
Toegang tot het hele park inclusief  speelfaciliteiten en een rondleiding door een gids die heel veel leuke weetjes vertelt. 
Basisonderwijs: € 12,50 p.p.
Voortgezet onderwijs: € 14,00 p.p. 

Lunch mogelijkheden
Alle pakketten zijn uit te breiden met een lunch of een ijsje. 

Gezonde lunch - € 3,95 p.p.**
Bruin broodje kaas, banaan en een pakje drinken.
Smulpakket - € 2,95 p.p.**
Friet met mayonaise, een pakje drinken.
IJsje – Vanaf € 1,25 p.p.**
Graag vooraf reserveren.

Reserveer nu via onderstaande buttons.

BASISONDERWIJSVOORTGEZET ONDERWIJS

** Prijswijzigingen voorbehouden. Prijzen zijn inclusief vroegboekkorting van € 1,00 per persoon en geldig bij een reservering geplaatst vóór 1 april 2021.  Het schoolreisaanbod is onder voorbehoud van wijzigingen i.v.m. onvoorziene maatregelen.

Schoolreisnieuwsbrief
Wil je op de hoogte gehouden worden over schoolreismogelijkheden in Ouwehands Dierenpark? Schrijf je dan in voor de schoolreisnieuwsbrief.