Leerzame schoolreis in de dierentuin

Het allergrootste schoolreisavontuur beleef je in Ouwehands Dierenpark! Bewonder de dieren en leer op een leuke manier meer over hun natuurlijke leefgebied, de bedreiging van wilde soortgenoten en wat jij kunt doen om hen te beschermen.

Ontmoet reuzenpanda’s Xing Ya, Wu Wen en het jong Fan Xing! Bewonder het jonge Afrikaanse olifantje Bumi, sta neus aan neus met de ijsberen of de gorilla’s en bespied de beren in Expeditie Berenbos. Hang de beest uit in RavotAapia, de grote overdekte speeljungle óf spring zo hoog als een ringstaartmaki op het springkussen op de Maki Lounge!

Schoolreis mogelijkheden*
Er zijn twee schoolreispakketten. Kies een schoolreisje met een eigen dag invulling of boek een Ouwehands Experience Game en ontvang een game code voor jouw klas waarin ze de competitie met elkaar aangaan in het dierenpark. Heel activerend en leerzaam tegelijk! 

Een schoolreisje reserveren kan via onderstaande buttons.

BASISONDERWIJSVOORTGEZET ONDERWIJS

Prijzen
Alle pakketten zijn uit te breiden met een lunch.  De schoolreis kan plaatsvinden tot en met 31 december 2022. Begeleiders betalen dezelfde entreeprijs als de leerlingen. 

Schoolreis**
Toegang tot het hele park om van de dieren te genieten en onbeperkt speelplezier. 
Basisonderwijs: € 11,50 p.p. 
Voortgezet onderwijs: € 14,00 p.p. 

Schoolreis + Ouwehands Experience Game**
Toegang tot het hele park inclusief  speelfaciliteiten. Een game speciaal voor jouw klas waarin zij de competitie met elkaar aangaan door vragen over de dieren te ontgrendelen en te beantwoorden. Dit zijn zowel creatieve opdrachten zoals  fotograferen of multiple choice vragen met een klein beetje tijdsdruk. Leerlingen en/of begeleiders hebben een eigen telefoon nodig voor het spelen van de game. Je ontvangt uitleg van de Ouwehands Experience Game.  Lees hier alvast meer!  Let op. Er is geen Wifi aanwezig in het park. 

Basisonderwijs: € 12,50 p.p.
Voortgezet onderwijs: € 14,50 p.p.

Lunch mogelijkheden
Alle pakketten zijn uit te breiden met een lunch of een ijsje. 

Gezonde lunch - € 5,95 p.p.**
Volkoren wrap kip, appel, knijpfruit.
Smulpakket 1 - € 3,50 p.p.**
Friet met mayonaise, een pakje Taksi.
Smulpakket 2 - € 5,25 p.p.**
Friet met mayonaise, een pakje Taksi, snack (frikandel/kroket).
IJsje – Vanaf € 1,40 p.p.**
Graag vooraf reserveren.

Giftcard voor begeleiders
Een kop koffie of een lekkere lunch voor de begeleiders? Kies dan  voor een extra giftcard in het aanvraagformulier. De waarde van de giftcard en het aantal kun je zelf bepalen. Zo kun je ervoor kiezen om een giftcard per begeleider aan te schaffen of één giftcard voor de hele groep zodat alles in een keer afgerekend kan worden.  Lees hier meer over de giftcard. 
 
Voorwaarden giftcard:
- De giftcard is maar liefst 3 jaar geldig na uitgiftedatum
- De giftcard is te besteden bij de entree, in alle geopende horecalocaties en in de shops
- De giftcard kan niet worden gebruikt i.c.m. acties/aanbiedingen/arrangementen
- De giftcard is niet inwisselbaar voor contanten
- Bij verlies/diefstal van de giftcard kan er geen duplicaatpas worden verstrekt
- Voor het besteden van het tegoed op de giftcard dient de giftcard aan de kassa gescand te worden
 

Reserveer nu via onderstaande buttons.

BASISONDERWIJSVOORTGEZET ONDERWIJS

* Het wijzigen en/of annuleren van 1 of meerdere extra's en/of de Ouwehands Experience Game is mogelijk tot uiterlijk 3 werkdagen voor aanvang van het schoolreisje.

** Prijswijzigingen voorbehouden. Het schoolreisaanbod is onder voorbehoud van wijzigingen i.v.m. onvoorziene maatregelen. 

 

Schoolreisnieuwsbrief
Wil je op de hoogte gehouden worden over schoolreismogelijkheden in Ouwehands Dierenpark? Schrijf je dan in voor de schoolreisnieuwsbrief.