Light Nights 'Treasures of Time'

Als de dieren gaan slapen, sta je oog in oog met miljoenen jaren geleden! Ga op reis door de tijd en laat jezelf verwonderen door een wereld vol metershoge dino’s. Een lichtspektakel voor jong en oud.

Reserveer nu!

Stap door de tijdstunnel en begeef je in het tijdperk van de dinosauriërs. Laat je verrassen door metershoge lichtkunstwerken van magische planten, vulkanen en de meest bijzondere dieren. Maandenlang werkte het team van kunstenaars uit China aan de handgemaakte lichtobjecten. Een complete avond uit met vurig entertainment, een spannende familieshow en smakelijke horecaspecials. Light Nights ‘Treasures of Time’, een onvergetelijk lichtspektakel. Reserveer nu!Tijden en tickets
Light Nights 'Treasures of Time' start op vrijdagavond 13 oktober. Bekijk de kalender hieronder voor de Light Nights avonden  en openingstijden. 

  

Prijzen
Je kunt kiezen voor losse Light Nights tickets maar uiteraard kun je ook een bezoek aan de dierentuin overdag combineren met een avondbezoek aan Light Nights. Kies dan voor het combiticket. 

Light Nights ticket vanaf 10 jaar - €19,00 
Light Nights ticket 3 t/m 9 jaar - €16,50
Light Nights ticket t/m 2 jaar - Gratis
Actie: combiticket voor een dagbezoek vanaf 14.30 uur + Light Nights bezoek - €23,00   (51%  korting!)

RESERVEER NU!

Abonnementhouders
Als abonnementhouder reserveer je je Light Nights tickets met korting via deze  link . De code is te vinden in de 'Mijn Abo' account onder 'Mijn Extra's'.  Tickets zijn enkel geldig op vertoon van een geldig abonnement p.p.

Reserveer als abonnementhouder met korting

Combitickets
Profiteer van 51% korting met een combiticket. Ontmoet vanaf 14.30 uur de prachtige diersoorten in Ouwehands Dierenpark en geniet ‘s avonds van het lichtspektakel ‘Light Nights 'Treasures of Time’ waarbij je de krachtige dieren van miljoenen jaren geleden bewondert!

RESERVEER NU!