Light Nights 'Magic Forest'

Deze winter gebeurt er iets magisch in Ouwehands Dierenpark. Als het begint te schemeren en de flamingo’s op stok gaan, de panda’s dutten en de bonobo’s slapen, licht het dierenpark op en ontwaakt het Magic Forest.  Een lichtspektakel voor jong en oud.

De start van Light Nights Magic Forest is voorlopig uitgesteld, vanwege de geldende corona maatregel dat alle niet-essentiële sectoren om 17:00 moeten sluiten. Heb je een ticket gereserveerd voor Light Night Magic Forest voor  10, 11, 17 of 18 december dan zullen wij voor  woensdag  1 december contact met u opnemen via de mail om uw reservering te wijzigen naar een andere datum.

Reserveer tickets

 

Metershoge lichtkunstwerken, mystieke verschijningen en magisch entertainment brengen je naar een wereld die je betovert. Van een tropische jungle met gigantische pythons tot de 130 meter lange Rainbow Skybridge: Maandenlang werkte het team van kunstenaars uit China aan de handgemaakte lichtobjecten. Dat samen met adembenemend entertainment, de magische familietheatershow en de vele horeca specials maken de Light Nights een onvergetelijk lichtspektakel en een bijzondere avond uit.  

Tijden en tickets

Ouwehand Light Nights Magic Forest is in de periode van 10 december t/m  19 februari te bezoeken van 17.30 uur tot 21.00 uur. Elk weekend op vrijdag en zaterdag en tijdens de gehele kerstvakantie,  op deze dagen geldt er een speciale actie voor € 21,50 vanaf 15.00 uur.

Een veilige avond uit 

De lichtkunstwerken staan verspreid over het park dat een grootte heeft van 22 hectare. Dit biedt genoeg ruimte voor een veilige avond uit op meer dan 1,5 meter afstand.  Bekijk op deze pagina de geldende veiligheidsmaatregelen.

  Reserveer tickets