Brons

Als je kiest voor het brons pakket dan kun je kiezen uit de allerkleinste adoptiedieren waarvan de meesten in het wild bekend staan als bedreigde of kwetsbare diersoorten. Hieronder vallen onder andere de roodbuiktamarin, goudkopleeuwaapje, penseelzwijn, Maleise bonte marter, groene leguaan, woudschildpad, pacu, sidderaal, gehoornde kofferbis, egelvis, witnekkraanvogel, zadelbekooievaar, bateleur en de verschillende soorten neushoornvogels.

Waar gaat het bedrag van € 1.500 naartoe? 
Jouw bijdrage wordt gebruikt voor de dagelijkse gevarieerde voeding van  het adoptiedier en voor het onderhoud van het verblijf dat regelmatig opnieuw worden ingericht om het natuurlijk gedrag te stimuleren.  Daarnaast lever je ook  een bijdrage  (25% van het adoptiebedrag)  aan projecten ter bescherming van hun natuurlijk leefgebied middels de samenwerking met de stichting Ouwehand Zoo Foundation (OZF). 

Ik wil adopteren

Ouwehand Zoo Foundation
Vanuit de Ouwehand Zoo Foundation doneert Ouwehands Dierenpark jaarlijks aan diverse projecten. In de afgelopen 12 jaar is er al  5.519.681 gedoneerd aan projecten waarbij o.a. bescherming van leefgebieden tegen stroperij, educatie van de bevolking en soortbehoud centraal staan. 

Lees meer over OZF

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een (digitaal) adoptiecertificaat.
  • 10 entreetickets om het dier regelmatig te bezoeken.
  • Vermelding als  adoptant op ons entreeplein.
  • Vermelding van je logo op de website van Ouwehands Dierenpark. 
  • 1x per jaar een logovermelding in de adoptanten bedankvideo  via social media met  een bereik van meer dan 150.000 volgers.

Ik wil adopteren