Platina

Als je kiest voor het platina pakket dan kun je kiezen uit de grote publiekstrekkers die in  het wild bekend staan als ernstig bedreigde, bedreigde of kwetsbare diersoorten. Hieronder vallen de reuzenpanda,  koala, Afrikaanse olifant, ijsbeer, Amoertijger, orang-oetan, westelijke laaglandgorilla, giraf en Afrikaanse leeuw.

Waar gaat het bedrag van €9.500 naartoe? 
Jouw bijdrage wordt gebruikt voor de dagelijkse gevarieerde voeding van  het adoptiedier en voor het onderhoud van de verblijven  die regelmatig opnieuw worden ingericht of worden voorzien van verrijking in de vorm van speelobjecten of manieren voor het anders aanbieden van voeding om het natuurlijk gedrag te stimuleren.  Daarnaast lever je ook  een bijdrage (25% van het adoptiebedrag) aan projecten ter bescherming van hun natuurlijk leefgebied middels de samenwerking met de stichting Ouwehand Zoo Foundation (OZF). 

Ik wil adopteren

Ouwehand Zoo Foundation
Vanuit de Ouwehand Zoo Foundation doneert Ouwehands Dierenpark jaarlijks aan diverse projecten. In de afgelopen 12 jaar is er al  5.519.681 gedoneerd aan projecten waarbij o.a. bescherming van leefgebieden tegen stroperij, educatie van de bevolking en soortbehoud centraal staan. 

Lees meer over OZF

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een (digitaal) adoptiecertificaat.
  • 35 entreetickets om het dier regelmatig te bezoeken.
  • Vermelding als adoptant op ons entreeplein.
  • Vermelding van je logo op de website van Ouwehands Dierenpark. 
  • 1x per jaar een logovermelding in de adoptanten bedankvideo  via social media met  een bereik van meer dan 150.000 volgers.
  • De mogelijkheid tot een Joint Promotion.

Ik wil adopteren