Ouwehand Zoo Foundation

In een wereld waar de natuur onder druk staat, wil Ouwehands Dierenpark bewondering voor de natuur stimuleren en mensen aanzetten tot nadenken en handelen.   Met behulp van Ouwehand Zoo Foundation streeft Ouwehands Dierenpark ernaar om structureel een belangrijke bijdrage te leveren aan natuurbescherming, soortbehoud en natuurbeschermingseducatie.
 

 

Vanuit de Ouwehand Zoo Foundation doneert Ouwehands Dierenpark jaarlijks aan diverse projecten. In de afgelopen 11 jaar is er al  € 4.269.363 gedoneerd aan projecten waarbij o.a. bescherming van leefgebieden tegen stroperij, educatie van de bevolking en soortbehoud centraal staan. Met jouw bezoek aan Ouwehands Dierenpark draag je direct bij aan deze doelen.  Natuurlijk kun je ook doneren aan OZF om mee te helpen de doelen te realiseren.  

Wil jij helpen de doelen van OZF te realiseren? Bekijk de actuele projecten en lees wat jij kunt doen.    Of   lees meer  over de mogelijkheden voor het eenmalig of periodiek steunen van OZF. 


Op een andere manier helpen?  Adopteer een dier.

Door    adoptant te worden van een dier help je ons de natuur en haar dieren te beschermen. Je steun wordt gebruikt voor de bescherming van bedreigde diersoorten,  internationale fok- en herintroductieprogramma's, natuur- en milieueducatie, dagelijkse verzorging van het adoptiedier, de instandhouding van het dierenpark en het behoud van bedreigde natuur.

Meer informatie