Ouwehand Zoo Foundation

In een wereld waar de natuur onder druk staat, wil Ouwehands Dierenpark bewondering voor de natuur stimuleren en mensen aanzetten tot nadenken en handelen.   Met behulp van Ouwehand Zoo Foundation streeft Ouwehands Dierenpark ernaar om structureel een belangrijke bijdrage te leveren aan natuurbescherming, soortbehoud en natuurbeschermingseducatie.


Vanuit de Ouwehand Zoo Foundation doneert Ouwehands Dierenpark jaarlijks aan diverse projecten. In de afgelopen 13 jaar is er al  €6.634.148   gedoneerd aan projecten waarbij o.a. bescherming van leefgebieden tegen stroperij, educatie van de bevolking en soortbehoud centraal staan. Met jouw bezoek aan Ouwehands Dierenpark draag je direct bij aan deze doelen.  Natuurlijk kun je ook doneren aan OZF om mee te helpen de doelen te realiseren.  

Meer over steunen OZF

 

OZF projecten dieren


OZF projecten en steunen
Wil jij helpen de doelen van OZF te realiseren? Bekijk de actuele projecten en lees wat jij kunt doen.    Of   lees meer  over de mogelijkheden voor het eenmalig of periodiek steunen van OZF.   Stichting Ouwehand Zoo Foundation is door de belastingdienst aangewezen als ANBI  (Algemeen Nut Beogende Instelling). Deze instellingen zijn vrijgesteld van schenkings- en successierechten. Een schenking komt dus geheel ten goede aan de stichting. Het RSIN/fiscaal nummer van Stichting Ouwehand Zoo Foundation is 818268293. 

ANBI logo

Actuele projecten OZF

Info over steunen OZF

OZF projecten wereldwijd


Op een andere manier helpen?  Adopteer een dier!
Door adoptant te worden van een dier help je ons de natuur en haar dieren te beschermen. Je steun wordt gebruikt voor de bescherming van bedreigde diersoorten,  internationale voorplantings- en herintroductieprogramma's, natuur- en milieueducatie, dagelijkse verzorging van het adoptiedier, de instandhouding van het dierenpark en het behoud van bedreigde natuur.

Meer informatie