Ouwehands Zoo Foundation

Jouw hulp is hard nodig!

Veel van de wilde soortgenoten van de dieren die in Ouwehands Dierenpark leven worden bedreigd. Om deze dieren en hun leefgebied te beschermen hebben we jouw hulp hard nodig! Alleen samen kunnen we een vuist maken voor de natuur. Kies je project, doneer direct en weet; alle beetjes helpen! 

In een wereld waar de natuur onder druk staat, wil Ouwehands Dierenpark bewondering voor de natuur stimuleren en mensen aanzetten tot nadenken en handelen. Vanuit de stichting Ouwehands Zoo Foundation worden diverse projecten ondersteund waarin wilde soortgenoten van dieren die in Ouwehands Dierenpark leven centraal staan.  Met behulp van deze stichting streeft Ouwehands Dierenpark ernaar om structureel een belangrijke bijdrage te leveren aan natuurbescherming, soortbehoud en natuurbeschermingseducatie.

Vanuit de Ouwehands Zoo Foundation doneert Ouwehands Dierenpark jaarlijks aan verscheidene projecten.

Bekijk de financiële bijdragen

Reuzenpanda

Samen met WNF Nederland werkt Ouwehands Zoo Foundation aan het herstel van het leefgebied in de Chinese provincie Sichuan waar de reuzenpanda in het wild leeft. Steun dit project met jouw donatie en help de reuzenpanda in het wild te beschermen!

7% Behaald

€ 10.000 Benodigd

€ 9.270 Resterend

Doneren

Westelijke laaglandgorilla

Ouwehands Zoo Foundation steunt antistroperij-activiteiten, voorlichtings- en educatieprojecten en herintroductie van de gorilla in Congo en Gabon.

8% Behaald

€ 5.000 Benodigd

€ 4.582 Resterend

Doneren

IJsbeer

Steun de ijsbeer in het wild en draag met jouw donatie bij aan onderzoek naar ijsbeergedrag in en om kraamholen in Svalbard, Noorwegen.

9% Behaald

€ 2.000 Benodigd

€ 1.815 Resterend

Doneren

Bonobo

Help de Bonobo in het wild te beschermen door bij te dragen aan de aanschaf noodzakelijk materiaal voor de veldonderzoekers in de vorm van hoofdlampen, kompassen en snoeischaren.

2% Behaald

€ 2.000 Benodigd

€ 1.945 Resterend

Doneren

Kleine panda

Met jouw bijdrage kunnen er meer rangers worden ingezet ter bescherming van de kleine panda in de bergbossen in het oosten van Nepal.

6% Behaald

€ 5.000 Benodigd

€ 4.658 Resterend

Doneren

Monniksgier

Ouwehands Dierenpark heeft een ‘datingvolière’ voor monniksgieren geopend. Met jouw bijdrage kunnen Monniksgieren naar Ouwehands Dierenpark worden getransporteerd.

1% Behaald

€ 2.000 Benodigd

€ 1.976 Resterend

Doneren

Roloway meerkat

Met jouw donatie draag je bij aan bescherming van het leefgebied van de Roloway meerkat en ontwikkeling van alternatieve vorm van inkomsten voor de lokale bevolking.

2% Behaald

€ 2.000 Benodigd

€ 1.947 Resterend

Doneren

Borneo Orang oetan

Doneer en draag bij aan bescherming van de Orang Oetan in het wild. Met jouw donatie kan een Wildlife Warden zijn werk doen en het gebied monitoren, illegale activiteiten tegengaan en meer.

5% Behaald

€ 5.000 Benodigd

€ 4.710 Resterend

Doneren

Maleise beer

Jouw donatie draagt bij aan de financiering van het transport en de uitrusting van een antistroperij brigade ter bescherming van de Maleise beer in het wild.

3% Behaald

€ 5.000 Benodigd

€ 4.801 Resterend

Doneren

Afrikaanse olifant

Steun met jouw donatie het Great Tuskers project en draag bij aan onderzoek naar tuberculose onder olifanten.

7% Behaald

€ 2.000 Benodigd

€ 1.853 Resterend

Doneren

Krokodilstaarthagedis

Ouwehands Zoo Foundation realiseerde in Pandasia een verblijf voor deze bedreigde diersoort. Met jouw donatie draag je bij aan de realisatie van 4 terraria in Ouwehands Dierenpark bestemd voor de fok.

1% Behaald

€ 1.000 Benodigd

€ 987 Resterend

Doneren