Steun Ouwehands Zoo Foundation

Om het werk van natuurbehoud en natuureducatie voort te zetten is Ouwehands Zoo Foundation mede afhankelijk van giften. Stichting Ouwehands Zoo Foundation is door de belastingdienst aangewezen als  ANBI   (Algemeen Nut Beogende Instelling). Deze instellingen zijn vrijgesteld van schenkings- en successierechten. Een schenking komt dus geheel ten goede aan de stichting. Het RSIN/fiscaal nummer van Stichting Ouwehand Zoo Foundation is 818268293.

Eenmalig doneren

Eenmalige donaties kunnen worden gedaan door via de pagina's van de verschillende projecten. Eenmalige giften zijn beperkt aftrekbaar voor het belastbare inkomen, hier geldt een drempel. De  belastingdienst   heeft hier meer informatie over.

Periodiek doneren

Tevens is het mogelijk om periodiek te doneren. Ook deze mogelijkheid vindt u terug via de verschillende projecten. Met een periodieke donatie is uw gift geheel aftrekbaar van uw inkomstenbelasting. Hier zitten wel enige voorwaarden van de belastingdienst aan verbonden. De belastingdienst heeft een  standaard document  beschikbaar gesteld voor een periodieke gift. U kunt het formulier invullen en naar Ouwehands Zoo Foundation sturen. Wij zorgen dat u een ondertekend exemplaar retour krijgt en dat de schenking in gang wordt gezet.

Meer informatie ontvangen over alle mogelijkheden? Neem dan contact op via  ozf@ouwehand.nl  of vul dan hieronder het contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.