Steun Ouwehands Zoo Foundation

Om het werk van natuurbehoud en natuureducatie voort te zetten is Ouwehands Zoo Foundation mede afhankelijk van giften. Stichting Ouwehands Zoo Foundation is door de belastingdienst aangewezen als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Deze instellingen zijn vrijgesteld van schenkings- en successierechten. Een schenking komt dus geheel ten goede aan de stichting.

Eenmalig schenken

Eenmalige schenkingen kunnen overgemaakt worden op rekeningnummer NL33INGB0671657690 t.n.v. Ouwehands Zoo Foundation. Het RSIN van de Ouwehands Zoo Foundation is 818268293. Naar wens kan een voorkeur voor een bepaalde plek of naar een bepaald dier aangeven worden. Eenmalige giften zijn beperkt aftrekbaar voor het belastbare inkomen, hier geldt een drempel. De belastingdienst heeft hier meer informatie over.

Periodiek schenken

Tevens is het mogelijk om periodiek te schenken. Met een periodieke schenking is uw gift geheel aftrekbaar van uw inkomstenbelasting. Hier zitten wel enige voorwaarden van de belastingdienst aan verbonden. De belastingdienst heeft een standaard document beschikbaar gesteld voor een periodieke gift. U kunt het formulier invullen en naar Ouwehands Zoo Foundation sturen. Wij zorgen dat u een ondertekend exemplaar retour krijgt en dat de schenking in gang wordt gezet.

Meer informatie ontvangen over alle mogelijkheden? Neem dan contact op via ozf@ouwehand.nl of vul dan hieronder het contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.