Ouwehands Dierenpark is tijdelijk gesloten

Nieuws

Helaas zal de tijdelijke sluiting in lijn met de landelijk afgekondigde maatregelen met betrekking tot COVID-19 nog een aantal weken langer duren. Wij hopen gasten zo snel mogelijk weer een onvergetelijke dag te mogen bezorgen in Ouwehands Dierenpark.   Het doel van het RIVM van deze sluiting is het aantal contactmomenten verlagen en daardoor de besmettingen af te laten nemen. Sinds de heropening hebben wij er alles aan gedaan een dagje dierentuin zo veilig mogelijk te laten verlopen. Wij zijn een doorlooplocatie en een bezoek aan Ouwehands Dierenpark speelt zich grotendeels in de buitenlucht af. Er zijn dan ook geen incidenten geweest die tot deze sluiting hebben geleid.

Uiteraard betreuren wij het dat we de poort langer moeten sluiten. Ondertussen gaat de zorg voor de dieren gewoon door en bereiden we ons zo goed mogelijk voor op het moment dat de poort weer open kan. Houd deze pagina in de gaten en volg onze kanalen voor de laatste updates.

Tickets
Had je tickets gereserveerd in de periode dat we gesloten zijn? Dan heb je inmiddels van ons een e-mail gehad met informatie. 

Voor tickets die besteld zijn  via externe partijen (Jumbo, Social Deal, enz.)  kan je contact opnemen met de desbetreffende partij.

Abonnementhouders
Abonnementhouders hebben op 2 februari 2021 een e-mail ontvangen met informatie over hun abonnement. 

China Light 'Magic Forest'
Lees hier alle informatie over China Light 'Magic Forest'.

Heb je een vraag?
Hier vind je de antwoorden op de   veelgestelde vragen.