'De Taartschuur' wint taartbakwedstrijd voor de reuzenpanda's

Nieuws Reuzenpanda Pandasia

Ter gelegenheid van de verjaardagen van de reuzenpanda’s Xing Ya en Wu Wen heeft Ouwehands Dierenpark een taartbakwedstrijd onder bakkerijen uitgeschreven. Uit de leuke inzendingen van diverse bakkerijen is het meest aansprekende ontwerp gekozen. De keus is gevallen op het ontwerp van taartenmakerij 'De Taartschuur' uit Tiel. Het ontwerp van de taart is imposant, bijzonder en viel meteen op tussen alle andere inzendingen. 

Het winnende ontwerp van 'De Taartschuur' wordt op het verjaardagsfeestje van Xing Ya en Wu Wen voor het eerst gepresenteerd en aan de gasten aangeboden.

Feestdag 

Op dinsdag 8 augustus is het feest.  Xing Ya en Wu Wen zullen voor het eerst hun verjaardag in Ouwehands Dierenpark vieren. Beide panda’s vieren hun vierde verjaardag. Het mannetje Xing Ya is jarig op 5 augustus en het vrouwtje Wu Wen op 11 augustus. Het programma van deze feestelijke dag staat vol met gezellige activiteiten. Naast dat de reuzenpanda’s een speelobject ontvangen en op een meerlaagse speciale verjaardagstaart worden getrakteerd, krijgen ook bezoekers een heerlijk stukje taart aangeboden.