Drie redenen om China Light te bezoeken

Nieuws

Beleef een betoverend spektakel in Ouwehands Dierenpark tijdens het magische lichtfestival China Light. Bewonder in de periode   van 30 november 2018 t/m 6 januari 2019 de metershoge lichtkunstwerken die het dierenpark omtoveren tot een winters lichtfeest voor jong en oud. Ontdek de magie van het Oosten en ga mee op reis langs de lichtobjecten gemaakt door Chinese kunstenaars. Geniet overdag van de prachtige kunstobjecten en beleef in de avond het gigantische lichtspektakel van dichtbij!

Ouwehands Dierenpark staat in het teken van Oosterse magie tijdens het China Light Festival. Vier je (Chinese) nieuwjaar vroeg dit jaar en bezoek dit bijzondere lichtfestival nog tot en met 6 januari 2019. We geven je drie redenen om dit unieke evenement in ons dierenpark vooral wel te bezoeken! 

1 - Het leukste alternatief voor de kerstmarkt 

Als je graag alle kerstmarkten afstruint in december is het China Light Festival ook zeker iets voor jou. Hier geen kraampjes met feestelijke decoratie, kleding en allerlei snuisterijen. Maar wel een prachtig aangelegd dierenpark dat je na zonsondergang kunt bezoeken. Met indrukwekkende dieren en op hele bijzondere wijze aangekleed met grote en kleine lichtkunstwerken voor een magische, Oosterse sfeer.

Daarnaast geniet je op deze bijzondere  avonden van verrassend  (Chinees)  entertainment, zoals leeuwen- en drakendansen, een magische wintershow 'Straal',  winterse  activiteiten  van  de avonturiers en rooster je  eigen marshmallows   boven het vuur.   Bewonder ook de winterse landschappen  die  op  verschillende plekken  in het park sfeervol zijn aangebracht.

2 - Je bent verliefd op mooie verlichting 

Word je helemaal warm van alle kerstverlichting in de decembermaand? In Ouwehands Dierenpark vind je tijdens het China Light Festival kerstverlichting 2.0. Geen strengen kerstverlichting in een paar kerstbomen, maar volledige landschappen met dieren en beplanting, gemaakt van zijde en volledig belicht als magische lampionnen.

Denk aan complete landschappen met paddenstoelen en vogels, grote lichtgevende dieren, een tempel van liefst 5 meter hoog. Deze minutieus en met veel zorg door Chinese specialisten samengestelde landschappen staan door het hele park. Veel mooier dan kerstlichtjes!

3 - Je doet graag iets met de kinderen dat zij ook leuk vinden 
Wil je iets met de kinderen doen dat zij ook leuk vinden? ’s Avonds naar de dierentuin, hoe spannend is dat? Durf jij in het donker door het Berenbos te lopen? Veel dieren slapen, maar sommigen niet. Het mooiste van alles: op maar liefst 30 locaties in het park geniet je van prachtige lichtgevende landschappen. Je loopt er doorheen en waant je in een andere, magische wereld vol Chinese cultuur en schitterende lichteffecten.

Plan je bezoek 
Kom het China Light Festival bezoeken in Ouwehands Dierenpark. Dat kan nog tot en met 6 januari 2019. Boek je tickets vandaag nog!

Bestel je tickets