Een leerzaam schoolreisavontuur!

Nieuws

Het allergrootste schoolreisavontuur beleef je in Ouwehands Dierenpark! Bewonder de dieren en leer op een leuke manier meer over hun natuurlijke leefgebied, de bedreiging van wilde soortgenoten en wat jij kunt doen om hen te beschermen.

Ontmoet de unieke reuzenpanda’s Xing Ya en Wu Wen en vervolg je reis door Pandasia, dat in traditioneel Chinese stijl is gebouwd. Leer hier meer over de reuzenpanda en de andere Aziatische diersoorten zoals de koeskoes, kleine panda en muntjak.  

VOL DIERBARE ONTMOETINGEN
Sta neus aan neus met de ijsberen, loop onder de slingerende orang-oetans door en bespied de beren in Expeditie Berenbos. Bewonder de bijzondere nevelpanters, de Afrikaanse olifanten, ga op avontuur in Gorilla Adventure of hang de beest uit in RavotAapia, de grote overdekte speeljungle. 

SCHOOLREISMOGELIJKHEDEN
Boek een (digitale) Doetocht en ontvang een gepersonaliseerde video van Doctor Dodo waarin hij de klas een opdracht meegeeft. Deze opdracht is deels in de klas en deels in het park uit te voeren. De (digitale) Doetocht leidt kinderen naar verschillende plaatsen in het park waar medewerkers staan met een grote verzameling schedels, dierenhuiden en ander educatief materiaal. Of kies voor een educatieve rondleiding door het dierenpark onder begeleiding van professionele gidsen!

VERANTWOORDE KEUZE
Met het boeken van een schoolreisje draag je direct bij aan ondersteuning aan Ouwehand Zoo Foundation. Met behulp van deze stichting streeft Ouwehands Dierenpark ernaar om structureel een belangrijke bijdrage te leveren aan natuurbescherming, soortbehoud en natuurbeschermingseducatie. 

Reserveer voor 1 april 2020 en ontvang € 1,00 korting p.p . De schoolreis kan plaatsvinden tot en met 31 december 2020.  Ga naar de schoolreispagina en reserveer direct