Ouwehands Dierenpark is genomineerd!

Nieuws

Ouwehands Dierenpark is genomineerd voor  de Publieksprijs Beste Uitje van Nederland 2017! We zijn daar erg blij mee en slepen de titel dan ook graag in de wacht. Help jij ons hierbij? Stem dan op Ouwehands Dierenpark als Beste  Uitje van Nederland 2017!

Ouwehands Dierenpark... Het Beste Uitje!

Ook in 2017 valt er van alles te ontdekken en te leren in Ouwehands Dierenpark. Bewonder vanaf dit voorjaar de unieke reuzenpanda's en leer alles over deze bijzondere beren én de andere Aziatische dieren in Pandasia.  Sta neus aan neus met de ijsberen, loop onder de laagvliegende monniksgieren door en bespied de beren vanuit de nieuwe observatiepost in Expeditie Berenbos. Bewonder de unieke nevelpanters, ga op avontuur in Gorilla Adventure en hang de beest uit in RavotAapia, Europa’s grootste overdekte speeljungle.

De verkiezing

De verkiezing is een gezamenlijk  initiatief van de kranten AD, Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad, Tubantia, BN DeStem, PZC, De Stentor en De Gelderlander. Het is het eerste jaar dat de verkiezing wordt gehouden, dus extra bijzonder voor Ouwehands Dierenpark om deze verkiezing te winnen. Stemmen kan van 18 februari t/m 31 maart 2017. Mogen wij ook op jouw stem rekenen? Stemmen kan via:  www.beste-uitje.nl/ouwehands. Alvast bedankt!