Steun ons

Nieuws

In een jaar waarin we 3x de poort hebben moeten sluiten vanwege de landelijk aangescherpte maatregelen met betrekking tot COVID-19 gaat de zorg voor de dieren natuurlijk gewoon door...

De sluitingen raken ons park hard. De dieren krijgen, zoals ze gewend zijn, dagelijks hun gevarieerde voedsel aangeboden. Hun gezondheid en welzijn blijven gegarandeerd! Dit is echter niet makkelijk gezien we geen gasten kunnen ontvangen en daardoor ons inkomen mislopen. Daarom is jouw steun, in iedere vorm van een donatie, heel erg welkom!

Jouw donatie wordt gebruikt voor de dagelijkse voeding van de dieren en voor het onderhoud van hun verblijven die regelmatig opnieuw worden ingericht om hun natuurlijk gedrag te stimuleren. Bekijk hier de mogelijkheden om ons te steunen. 

1. Puur doneren
Wil je een bedrag naar keuze doneren?  Klik op de button hieronder of scan de QR-code. Je komt op een pagina terecht waar je de donatie kunt doen via iDEAL, Mastercard of VISA.  Heel erg bedankt!

Doneer nu

Steun Ouwehand QR code

2.  Sluit een abonnement af
Sluit nu alvast een jaarabonnement af en steun ons. Het abonnement gaat  per direct in ondanks dat je het dierenpark nu niet kunt bezoeken maar je hebt wel een leuk vooruitzicht voor de rest van het jaar.   

Het is bijzonder aantrekkelijk om een jaarabonnement van Ouwehands Dierenpark te nemen.  Je betaalt namelijk slechts  € 58,50* per persoon, per jaar (vanaf 10 jaar), en € 53,00 per persoon per jaar (van 3 t/m 9 jaar) . Voor kinderen tot en met 2 jaar is het abonnement gratis. Een kind van 2 jaar die tijdens de looptijd van het abonnement 3 jaar wordt, krijgt een betaald abonnement voor de maanden dat hij/zij 3 jaar is.    Een abonnement levert je meer op dan een jaar lang toegang tot Ouwehands Dierenpark. Als abonnee bezoek je namelijk de meeste evenementen en kinderactiviteiten gratis én ontvang je korting op een kinderfeestje *  of vergaderarrangement. Bovendien krijg je op vertoon van een geldig abonnement 10% korting op je bestedingen in onze horecagelegenheden en de shop!  *Kinderfeestjes kunnen  op dit moment door coronamaatregelen niet worden gereserveerd.

Abonnement afsluiten

3. Shoppen in onze webshop
Dierenknuffels, hoodies, rugzakken, boekjes, accessoires...Onze webshop is aangevuld met heel veel leuke artikelen! Kies iets leuks uit voor jezelf of geef iemand anders een uniek cadeau.

 Naar de webshop

4. Adopteer een dier (vanaf €1500)
Word adoptant van Ouwehands Dierenpark! Adopteer symbolische een dier en lever daarmee direct een bijdrage aan de verzorging en het welzijn van de dieren in het park. Daarnaast lever je ook  een bijdrage aan de bescherming van hun natuurlijke leefgebied en soortgenoten.  Er zijn 4 adoptiepakketten mogelijk. 

Meer over adoptie