Zomeravond met Bonobo Experience

Nieuws Evenement Activiteit

Van 18 juli t/m 23 augustus geniet je in Ouwehands Dierenpark van heerlijke zomeravonden én van een bijzonder unieke ervaring in het nieuwe bonoboverblijf. Beleef het nu of nooit!

Dit najaar verhuizen de bonobo’s van Frankrijk naar Ouwehands Dierenpark en wordt het nieuwe bonoboverblijf geopend. Neem deze zomer alvast een uniek kijkje in het bonoboverblijf waar de laatste werkzaamheden nog worden verricht*. Je krijgt een exclusief kijkje achter de schermen in het binnenverblijf, daar waar je als bezoeker normaal gesproken niet mag komen. 

* het bonoboverblijf is niet ontworpen met als doel toegang van publiek. Het betreden van het gebouw is altijd op eigen risico.

Ben je altijd al benieuwd geweest naar hoe de dieren in hun binnenverblijven leven, waar de verzorgers achter de schermen de dieren observeren, waar de dieren slapen en welke veiligheidsmaatregelen worden genomen? Je komt het allemaal te weten deze zomer tijdens de Bonobo Experience.

Digitale game
Speciaal voor de kinderen is er ook een digitale speurtocht om nog meer te leren over de bonobo’s en de andere apensoorten in Ouwehands Dierenpark. Doe mee met de Primate Experience game en wordt een echte expert. Om de game goed te kunnen doorlopen  ga je ook langs de Bonobo Experience. Online tickets met tijdsloten  vanaf 14.00 uur hebben automatisch toegang tot de Bonobo Experience. De game wordt daarom ook uitgegeven bij de ingang van het park vanaf 14.00 uur. 

Vanaf 14.00 uur 
Het park is in de periode van 18 juli t/m 23 augustus alle avonden tot 20.00 uur geopend, waardoor je genoeg tijd hebt om bij alle dieren langs te gaan! Deze speciale Bonobo Experience reserveer je dagelijks vanaf 14.00 uur. De Bonobo Experience is helaas niet toegankelijk voor mindervaliden en kinderen in wandelwagens en buggy’s. 

Abonnementhouders
Ook voor abonnementhouders is de Bonobo Experience  te bezoeken met een online ticket met tijdslot vanaf 14.00 uur. 

Summer BBQ menu
Op het terras van de Afrikaanse lodge Kalahari   kun je   tijdens de zomeravonden genieten van een Summer BBQ menu à € 18,50 p.p.   Een heerlijke kip, beef, vis óf vega spies  van de barbecue samen met een frisse salade en frites met mayonaise.  Voor de kinderen zijn er kipkrokantjes met snackgroenten en frites met mayonaise voor € 9,95 p.p.    Beide menu's zijn inclusief een drankje naar keuze. En valt er een buitje? Dan wordt er binnen gebarbecued!   Op de dag van je bezoek kun je op basis van beschikbaarheid terecht. 

Kalahari is  geopend van 18 juli t/m 23 augustus van 12.30 uur tot  19.30 uur.

Summer BBQ menu Ouwehands Dierenpark

Reserveer je ticket

Veilig samen uit – uitsluitend online ticketverkoop
Ouwehands Dierenpark laat een maximumaantal gasten per dag toegelaten om een veilige dag voor u als gast te waarborgen. Om de aankomst van gasten te spreiden zal iedereen online een ticket dienen te reserveren inclusief een tijdslot voor aankomst. De verkoop van tickets zal enkel online plaatsvinden via de ticketshop.    Er wordt alleen toegang verleend aan gasten met een online ticket met tijdslot.