Ouwehands Winterland

Winterpret, knusse kampvuren, gezellige kraampjes met lekkernijen en hoge kerstbomen vol gekleurde lichtjes. Op 16 en 17 december 2017, de gehele kerstvakantie en in de weekenden van januari 2018 beleef je Ouwehands Dierenpark in winterse sferen!

Doe mee aan de winterspeurtocht, breng een bezoek aan het pittoreske kerstdorp Karpatica en ontdek de wereld van de beer in Expeditie Berenbos. Ga op avontuur met de avonturiers, rooster je eigen marshmallows boven het vuur en neem een kijkje bij de voertijd van de rendieren. Sta neus aan neus met de ijsberen en is het buiten guur, dan kan er naar hartenlust overdekt worden gespeeld in Gorilla Adventure en RavotAapia!

Wintershow Bamboo Bill
Bezoek ook de nieuwe avontuurlijke wintershow met Bamboo Bill in de hoofdrol. Kom en geniet van een gezellige familieshow vol met leuke winterse liedjes. De wintershow vindt op alle dagen plaats tijdens Ouwehands Winterland, met uitzondering van  25 december 2017 en 1 januari 2018.

Bestel direct je tickets

Bekijk  hier de exacte data van Ouwehands Winterland.

Kerstbrunch
Ook dit jaar organiseert Ouwehands Dierenpark een sfeervolle kerstbrunch op eerste en tweede kerstdag. Ontdek   hier  meer.