Sterrins Fandag

Beleef een avontuurlijke dag met Sterrin Smalbrugge tijdens de Fandag! Op zaterdag 29 juni kun je samen met ecologe en reptielendeskundige Sterrin  op avontuur in Ouwehands Dierenpark. Verken en verdiep je in de dieren van het park op een unieke manier, test je kennis tijdens de Sterrin’s Dierenencyclopedie Feit & Fabel quiz en ontmoet Sterrin persoonlijk tijdens een Meet & Greet!

GA MEE OP AVONTUUR!


Na de samenwerking voor de Sterrins Dierenencyclopedie Audiotour, Podcast en het Zomer Dagkamp komt de reptielendeskundige speciaal terug naar Ouwehands Dierenpark voor een nieuw avontuur met jullie! Sterrin, bekend van TV, zet zich in voor natuurbehoud en wil kinderen meer leren over hoe bijzonder de natuur is. Natuurlijk staan alle dieren in de spotlights, maar de ‘buitenbeentjes’ van de dierenwereld krijgen een speciaal plekje. Waar veel kinderen reptielen spannend vinden, laat Sterrin je anders naar deze bijzondere dieren kijken.

Goed om te weten

  • De Fandag van Sterrin Smalbrugge vindt plaats op zaterdag 29 juni 2024
  • Deze dag is het park van 10.00 uur tot 18.00 uur geopend;
  • Gedurende de dag zullen er op verschillende tijdstippen activiteiten van 'Sterrins     Fandag' plaatsvinden als onderdeel van het dagprogramma;
  • Om aanwezig te zijn bij de Fandag en verzekert te zijn van een plek bij de activiteiten dien je een entreeticket te reserveren voor zaterdag 29 juni via de 'Sterrins Fandag' knop in de ticketshop. Bij binnenkomst ontvang je een polsbandje, waarmee je voorrang hebt op de 'normale dagbezoekers';
  • Let op!   Er zijn slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar, dus OP=OP;
  • Toegang is voor iedereen, inclusief ouders/verzorgers die hun eigen kinderen begeleiden, op voorwaarde dat ze een eigen ticket hebben gekocht. Deze tickets zijn ook te vinden via de 'Sterrins Fandag' knop in de ticketshop.
  • Er zijn geen begeleiders vanuit Ouwehands Dierenpark aanwezig.

RESERVEER NU!Na bijna 40 afleveringen krijgt de succesvolle podcast Sterrin’s Dierenencyclopedie een derde seizoen in samenwerking met Ouwehands Dierenpark. 12 afleveringen lang zet Sterrin een dier uit het dierenpark in de spotlight. Samen met haar sidekick Mark Haayema hebben ze het over wat een dier speciaal maakt én waarom ze belangrijk zijn voor de natuur.

Sterrin besteedt in haar podcast speciale aandacht aan een deel van de bijzondere dieren die te zien zijn in Ouwehands Dierenpark zoals de burmese phyton, de westelijke laaglandgorilla, de amurtijger en de titicacakikker. Sterrin’s Dierenencyclopedie is vanaf nu te beluisteren op Spotify en Apple Pocast.