ZomerSounds

Hoor je dat?  De natuur roept! Kom de zomer vieren in Ouwehands Dierenpark, luister naar de geluiden die nooit mogen verdwijnen en ontdek wat de dieren jou te vertellen hebben. ZomerSounds, van 9 juli t/m 4 september in Ouwehands Dierenpark. 

Ontdek welke aapsoort je van kilometers ver hoort zingen in de ochtend. Luister hoe Bumi het jonge olifantje zijn trompetter oefent. Leer meer over de betekenis van de diergeluiden tijdens de game of een van de straattheater acts in het park. Laat je meeslepen in het luisteravontuur van ecologe Sterrin Smalbrugge of bezoek de familieshow van Bamboo Bill. Sluit de dag ontspannen af op het terras in de zon met een heerlijke Crispy No Chicken burger terwijl de kinderen genieten van onbeperkt speelplezier. Als je denkt dat je alles al gehoord hebt, luister dan nog eens. Bekijk de openingstijden en ticketprijzen

Reserveer nu!

 

Audiotour met Sterrin Smalbrugge

Ga op luisteravontuur met Sterrin Smalbrugge, ecologe en reptielendeskundige! Sterrin neemt je mee in Ouwehands Dierenpark langs de meest bijzondere dieren en vertelt je waarom deze dieren zo speciaal zijn.  Met de speciale 'dierenencyclopedie' audiotour ga je op avontuur langs 11 verschillende dieren: van reuzenpanda tot bonobo en van axolotl tot dwergkaaiman. Vergeet dus niet je oortjes mee te nemen tijdens je bezoek aan het park.  

Speel de digitale game!

In Ouwehands Dierenpark leven veel verschillende dieren. Elk dier maakt een eigen geluid met een betekenis. Weet jij wat voor geluid een reuzenpanda maakt? Of waarom gifkikkers zoveel lawaai maken? Leer met de digitale ZomerSounds Game de taal van de dieren. Na het spelen van deze game ben jij een echte expert en misschien eindig jij met je antwoorden bovenaan het scorebord!

Bamboo Bill en de avonturiers zijn terug!

Bamboo Bill en de avonturiers zijn een tijdje op avontuur geweest maar zijn teruggekeerd in Ouwehands Dierenpark! In de vrolijke familievoorstelling “Terug van Weggeweest” ontdekt Bamboo Bill dat er tijdens zijn afwezigheid veel is gebeurd in het dierenpark. 'Djembé mee'  of  'Spits je oren' met de avonturiers tijdens ZomerSounds! Bekijk het dagprogramma op de website voor actuele showtijden en andere momenten waar je bij wilt zijn! 

Buiten spelen en heerlijke horeca
De kinderen hangen de beest uit in RavotAapia, de grote speeljungle óf springen zo hoog als een ringstaartmaki op het springkussen op de Maki Lounge!  Ouders genieten daarbij van een ijskoffie op een terrasje en kunnen even bijkomen van alle bijzondere ontmoetingen met de meest bijzondere dieren. 

Reserveer nu!