China Light Festival

 Bewonder in de periode van 21 december 2019 t/m 29 februari 2020 het totaal vernieuwde lichtspektakel China Light Festival in Ouwehands Dierenpark. Metershoge lichtkunstwerken toveren het dierenpark om tot een magisch lichtfestival voor jong en oud. Ontdek de magie van het Oosten en ga mee op reis langs de handgemaakte lichtobjecten van Chinese kunstenaars. De route brengt je langs 32 prachtige locaties. Geniet daarnaast van Chinees live-entertainment en een nieuwe wintershow. 

Bekijk hier de route    welke je langs honderden lichtkunstobjecten verdeeld over 32 prachtige locaties brengt. 

Openingstijden China Light Festival
De dagen waarop China Light Festival plaatsvindt kun je hieronder vinden. 

Tickets voor abonnementhouders
 Abonnementhouders kunnen dit evenement bezoeken voor € 10,00 per persoon. Deze tickets zijn online te bestellen met de code: CHINALIGHTFESTIVALABO. Deze dient ingevuld te worden bij ‘Unieke code’ op www.ouwehand.nl/tickets. Tickets voor het China Light Festival kun je bestellen door een van de China Light Festival dagen te selecteren in de ticketshop op   www.ouwehand.nl/tickets

bestel tickets

Ticketinformatie

Eten & Drinken
De Oosterse invloeden kun je ook terugvinden in de horeca. Laat je culinair verrassen in restaurant Pandasia waar je de Chinese keuken proeft met diverse wok- en bijgerechten. Bij Monkey Bites wordt Chinese streetfood geserveerd zoals loempia's, gebakken vis met authentieke zoetzure saus of een heerlijk Oosters boordje. Speciaal voor China Light Festival zijn er per locatie diverse specials verkrijgbaar. Geniet van een heerlijke warme Chocomel met kokos, slagroom en mini-marshmallows of diverse koffiespecials met een winters lekkernij.

Wintershow 'Witter dan Wit'
In de fabelachtige wintershow ‘Witter dan Wit’ roept Koning Winter de hulp in van Doctor Dodo en de Knettergekke Knappe Koppen. De dieren in het dierenpark helpen hen in deze muzikale voorstelling te ontdekken hoe het komt dat sneeuw witter dan wit is.  Bekijk het dagprogramma voor showtijden.

China Light Festival én de dieren bewonderen?
Wil je zowel de honderden lichtkunstobjecten als de dieren in ons park komen bewonderen? Maak dan gebruik van een combiticket. Met een combiticket kun je al tussen 10.00 uur en 16.00 uur ons park bezoeken. Tussen 16.00 uur en 17.00 uur kun je in het park blijven en in één van onze horecagelegenheden genieten van een hapje en een drankje. Om 17.00 uur start het China Light Festival.  De dieren zijn in de avond  minder goed of niet zichtbaar gezien zij ervoor kunnen kiezen in  een nachtverblijf te slapen. 

Zakelijk
Benieuwd naar de zakelijke mogelijkheden tijdens China Light Festival? Bekijk dan hier ons arrangement.