Ouwehands Dierenpark Audiotours

Het aanbieden van educatie is belangrijk voor Ouwehands Dierenpark. Daarom is er nu de keuze om tijdens jouw bezoek een audiotour te beluisteren!  

Tijdens het luisteren van een audiotour leer je nóg meer over de dieren die je in Ouwehands Dierenpark ziet. Luister naar de mooie verhalen van natuurstrijder Jane Goodall of vergroot je kennis met het luisteravontuur van ecologe en reptielendeskundige Sterrin Smalbrugge. 

Sterrins Dierenencyclopedie 

Ga samen met ecologe en reptielendeskundige Sterrin Smalbrugge op luisteravontuur met de audiotour: Sterrins Dierenencyclopedie. Sterrin neemt je mee in Ouwehands Dierenpark langs de meest bijzondere dieren en vertelt je waarom deze dieren dan zo speciaal zijn. Kom meer te weten over de giraf, axolotl, sidderaal, monniksgier, reuzenpanda, kleine plompe lori, bonobo, Lyles vleerhond, Cubaanse boa, gifkikker en dwergkaaiman. Neem je oortjes mee naar het park, vind alle dieren met een speciaal verhaal en laat je verwonderen!

STERRINS DIERENENCYCLOPEDIE

Expeditie Aap  

Een luisterwandeling door de ogen van natuurstrijder Jane Goodall. Jane Goodall is één van de meest geliefde personen ter wereld en de oudste natuurstrijder op aarde. Ze werd vooral bekend door haar zestigjarige studie naar chimpansees in Gombe Stream National Park in Tanzania. Het Jane Goodall Instituut en Ouwehands Dierenpark werkten samen aan de realisatie van deze exclusieve audiotour, maar bovenal aan het natuur-en soortbehoud van primaten.

De audiotour gaat langs 7 verschillende aapsoorten in Ouwehands Dierenpark. Het verhaal is geïnspireerd op de verhalen van Jane Goodall en haar nieuwe boek: het boek van hoop. De audiotour is, net als het Nederlandse luisterboek van het boek van hoop, ingesproken door actrice Miryanna van Reeden, die zich ook volop inzet voor natuurbehoud.  

Expeditie Aap