Ouwehands Pandajournaal

Sinds  maart 2020 bekijk je om de week een nieuwe aflevering van  ‘Ouwehands Pandajournaal’. Hierin leer je meer over de reuzenpanda’s Xing Ya en Wu Wen en het reuzenpanda jong Fan Xing! 

Ouwehands Pandajournaal
 Om iedereen op de hoogte te houden van de ontwikkelingen rondom de reuzenpanda’s, lanceerden we  het ‘Ouwehands Pandajournaal’, een  video waar wordt ingegaan op vragen die spelen rondom de reuzenpanda’s. José Kok, Hoofd Dierverzorging in Ouwehands Dierenpark, beantwoordt elke week een kijkersvraag en vult die aan met interessante weetjes.

Hoofdrolspelers 
Ouwehands Dierenpark Rhenen biedt sinds 2017 een royale verblijfsruimte aan twee reuzenpanda’s. Het verblijf van Wu Wen en Xing Ya, ‘Pandasia’, is in Chinese stijl gebouwd en meerdere malen uitgeroepen tot het mooiste reuzenpandaverblijf ter wereld. In januari 2020 was er groot nieuws, de twee reuzenpanda’s hadden voor het eerst gepaard. Inmiddels heeft het kleine reuzenpandajong in Ouwehands Dierenpark een naam, Fan Xing!  Hoe het Xing Ya, Wu Wen en Fan Xing vergaat, kun je zien in de afleveringen van  ‘Ouwehands Pandajournaal’. 

Alle afleveringen bekijken? Ga naar de afspeellijst