RavotAapia, Europa’s grootste overdekte speeljungle

In deze overdekte speeljungle van 4000 m² groot en 12 meter hoog kunnen kinderen van 0 tot 12 jaar spelenderwijs van alles leren over het leven van dieren in het wild. De allerkleinsten kunnen terecht in het speelgebied vlakbij het terras van het restaurant. Onder het genot van een kopje koffie of een lekkere snack kun je de kinderen goed in de gaten houden. 

Mee op ontdekkingsreis?
Oudere kinderen gaan letterlijk een stapje hoger. Ze kunnen als een (doodshoofd)aap langs de touwen en door de loopbruggen klauteren en zo uitkomen in de wiegende nesten van de wevervogels. Bij de otters, die maar wat graag in water spelen, kunnen ze naar hartelust hun gang gaan........ spelen op het vlot of in het piratenschip en als dat nog niet spannend genoeg is, nodigen we ze graag uit eens een kijkje te gaan namen in de griezelspelonk van de kalong, de grote vleermuis en de prairiehondjes. Voor de echte waaghalzen is er dan nog de enorm hoge glijbaan, waarmee je in razende vaart in een mum van tijd weer met beide benen op de grond staat.


Avontuurlijke tocht in de Jungle Express

De Jungle Express maakt ook deel uit van RavotAapia. Vanuit het instapstation vertrekken avontuurlijke gethematiseerde wagentjes voor een avontuurlijke tocht. Krijg vanuit de Jungle Express een prachtig zicht op de overdekte speeljungle en kijk neer op het gestrande piratenschip. Het avontuur gaat buiten verder, waar verschillende diersoorten te bewonderen zijn.

Let op: de Jungle Express is vanwege bouwwerkzaamheden tijdelijk gesloten.