Ouwehands Dierenpark games

Het aanbieden van educatie is belangrijk  voor Ouwehands Dierenpark. Daarom  is er nu de keuze om tijdens jouw bezoek een game te spelen!  

Spelers van de game leren nóg beter te kijken en op dingen te letten die ze normaal gesproken niet zouden opvallen. Observeren kun je leren! Vergroot je  kennis van de dieren door in de game allerlei soorten vragen te beantwoorden en bijvoorbeeld foto-opdrachten uit te voeren. Heel activerend en leerzaam tegelijk! 

Ouwehands Experience Game
Je komt langs de dierverblijven waar je diverse uitdagingen tegenkomt. Kun jij de antwoorden snel vinden of zien? Of heb je toevallig al wat dierenkennis en doe je daarmee je voordeel? Je speelt de game in het park door in te loggen via   play.seppo.io .  Kies voor  'speler' en voer de pin in A179CA. Succes!  

Expeditie Aap Game 

Weet jij alles van apen? Laat maar zien! Speel de Expeditie Aap Game in Ouwehands Dierenpark en wie weet eindig jij bovenaan het scorebord. Je speelt de game in het park door in te loggen via play.seppo.io. Kies voor 'speler' en voer de pin in G51BGE. Succes!

Help ons de dieren te beschermen!
Hoe kan jij nu helpen om de dieren te redden? Door meer over ze te weten te komen! Hoe beter wij de dieren begrijpen, hoe beter we ze kunnen helpen in het wild.  Hoe meer dieren je helpt, hoe meer punten jouw team verdient! Je kunt het spel natuurlijk ook alleen spelen. Je speelt deze game in het park door in te loggen via   play.seppo.io .  Kies voor  'speler' en voer de pin in DB45AD. Succes!  

Let op!
Er is in het park geen Wifi aanwezig. 

Ouwehands Experience Game Seppo

Seppo game Ouwehand

Seppo logo