Horeca Supervisor (fulltime)

Ben jij op zoek naar een avontuurlijke baan in de horeca? Hou je van afwisseling, van werken op wisselende locaties en wisselend overdag of in de avonduren? Solliciteer dan nu want afdeling Food & Beverage (F&B) is op zoek naar een Supervisor (fulltime). 

Over werken bij Ouwehands Dierenpark
Ouwehands Dierenpark Rhenen behoort met ruim één miljoen bezoekers per jaar tot de grotere publiek attracties van Nederland. Het dierenpark biedt een unieke combinatie van bijzondere dieren, educatie, horeca en entertainment en werkt actief mee aan natuurbescherming en soortbehoud. Middels de Ouwehand Zoo Foundation is er in de afgelopen 11 jaar al ruim 4,2 miljoen gedoneerd aan verschillende projecten waarbij o.a. bescherming van leefgebieden tegen stroperij, educatie van de bevolking en soortbehoud centraal staan. 
 
Over afdeling Food & Beverage
Je komt te werken op de afdeling Food & Beverage binnen het dierenpark. De afdeling F&B is verantwoordelijk voor de exploitatie van alle horecafaciliteiten binnen het dierenpark. Naast de consumptieverzorging voor  gasten betreft dit ook het verzorgen van kleine en grote evenementen zoals vergaderingen, congressen, schoolreizen, bruiloften en  partijen. 
 
Wat ga je doen?
Als Supervisor ben je onderdeel van het team Food & Beverage  die verantwoordelijk is voor het verzorgen van alle voorkomende F&B werkzaamheden in het dierenpark. Je komt te werken in een gezellig team van enthousiaste medewerkers die elk dag tot een succes willen maken. De functie is fulltime en de werkzaamheden vinden zowel  overdag plaats als in de avonduren. Als supervisor F&B heb jij verantwoordelijkheid voor de dagelijkse werkzaamheden in onze horecalocaties en ben je de aangewezen persoon bij het te woord staan van gasten en zoek je naar oplossingen.  Je stemt af met andere interne afdelingen,  beheert voorraden,  beheert de administatie van de horecalocatie en ziet toe op het juist gebruiken van materialen en apparatuur. 
 
Wat vragen wij? 
  • Een collega die al ruime horeca ervaring heeft en deze ervaring met ons wil delen
  • Iemand die een leidersrol durft te vervullen en je collega's kan inspireren
  • Je bent representatief, enthousiast en gastvriendelijk
  • Iemand die kan functioneren in een hectische(dynamische) en uitdagende werkomgeving
  • Je vindt het leuk de gasten van Ouwehands Dierenpark het naar hun zin te maken
Wat bieden wij:
  • Een unieke werkomgeving, echt het maakt je trots als je zegt ‘’ik werk in de dierentuin’’!
  • Een informele werksfeer waarbij plezier voorop staat
  • Flexibiliteit in je rooster
  • Elk jaar een knalfeest met Kerst, we staan dan zelf aan de goede kant van onze truckbar
  • Een baan die er echt toe doet! Hoe meer omzet, hoe meer Ouwehands Dierenpark ook kan bijdragen aan natuur- en soortbehoud
Solliciteren?
Zoeken wij jou? Stuur een sollicitatiebrief met jouw motivatie naar Ouwehands Dierenpark via het e-mailadres sollicitatie@ouwehand.nl of vul het online sollicitatieformulier in via onderstaande button. 

 

SOLLICITEER OP DEZE VACATURE

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.