1e Medewerker Food & Beverage

Wil jij werken in een van de leukste bedrijven van Nederland? De afdeling Food & Beverage op zoek naar een 1e medewerker. 

Ouwehands Dierenpark is een verrassende werkgever met unieke horecalocaties. De afdeling Food & Beverage (F&B) is verantwoordelijk voor de exploitatie van alle horecafaciliteiten van Ouwehands Dierenpark. Naast de consumptieverzorging voor reguliere dierenparkbezoekers betreft dit tevens de verzorging van evenementen voor de private en zakelijke markt. Deze evenementen (vergaderingen, congressen, schoolreizen, bruiloften, partijen) variëren van 10 tot 2.000 personen.

Wij bieden een fulltime baan met een goed salaris conform Dagattractie CAO, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en dit alles in een gezellige en enerverende werkomgeving. Vind jij de horeca geweldig, maar wil je niet elke avond aan het werk zijn? Wil jij werken in een van de leukste bedrijven van Nederland? En ben jij op zoek naar veel afwisseling en uitdaging in je werk, dan is dit de baan voor jou! We horen graag waarom jij de geschikte kandidaat bent voor de functie supervisor in een van onze restaurants. 

Wat vragen wij?

  • zorgvuldig kunnen werken, stressbestendig, gastvriendelijk, representatief en flexibel;
  • kennis van de HACCP is een pré;
  • ervaring in de horeca en minimaal 1 jaar leiding gegeven aan een team van medewerkers;
  • actief meedenken in de verdere professionalisering en ontwikkeling van onze organisatie;
  • je kan zelfstandig werken, maar je bent ook een echte teamplayer bent. Bovendien gebruik je graag jouw kennis voor het inwerken en begeleiden van nieuwe medewerkers.

Kortom een topper die niet vies is van hard werken en beschikt over een gezonde dosis humor.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met het secretariaat via telefoonnummer 0317 650 200.

Solliciteren

Lijkt het je leuk om te werken bij Ouwehands Dierenpark, vul dan het  online sollicitatieformulier  in via onderstaande button.

SOLLICITEER OP DEZE VACATURE

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.