Allround financieel medewerker – 0.8 fte

Altijd al gedroomd om te werken op een financiële afdeling in een dierentuin? Lees dan snel verder!

Ben jij gek op cijfers, werk je graag nauwkeurig met belangrijke en gevoelige informatie en wil je een steentje bijdragen aan een prachtig park met een missie? Dit waardevolle werk kun je bij ons gaan doen!

 

Over Ouwehands Dierenpark
Ouwehands Dierenpark Rhenen behoort met ruim één miljoen bezoekers per jaar tot de grotere publiekattracties van Nederland. Het dierenpark biedt een unieke combinatie van bijzondere dieren, educatie en entertainment en werkt actief mee aan natuurbescherming en soortbehoud. Middels de Ouwehand Zoo Foundation is er in de afgelopen 12 jaar al ruim 5,5 miljoen gedoneerd aan verschillende projecten waarbij o.a. bescherming van leefgebieden tegen stroperij, educatie van de bevolking en soortbehoud centraal staan. 

Over het team
Je komt te werken op het kantoor bij de entree van het park. Je kijkt uit op het plein met neushoornvogels en ‘T Koffiehuis waar de gasten zich oriënteren op hun dagje uit. Het team bestaat uit een manager financiële administratie en een administratief medewerkster. 

Wat ga je doen?
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de debiteuren- en grootboekadministratie en aanlevering van gegevens t.b.v. periodieke en jaar­verslaglegging die wordt uitgevoerd door de manager financiële administratie. Daarnaast controleer en beheer je de chartale geldstroom. 

Je voert onder andere de volgende werkzaamheden uit:

 • Dagelijkse omzetten registreren, verwerken en analyseren van verschillen

 • Zelfstandig verzorgen van de financiële administratie, o.a. boeken banken en kasstromen (operationele geldstromen) en verkoopfacturering

 • Leveren van periodieke financiële rapportages aan directie

 • Verantwoordelijk voor debiteurenadministratie

Wat vragen wij? 

Je werkt nauwkeurig, bent initiatiefrijk en kunt goed zelfstandig werken. Daarnaast bezit je de volgende kenmerken of vaardigheden:

 • HBO werk- en denkniveau (financiële achtergrond vereist)
 • kennis van en ervaring met Excel en Exact en andere office 365 programma’s
 • je bent gewend te werken in een dynamische, ad-hoc omgeving
 • een zelfstandige, proactieve houding
 • hybride werken behoort tot de mogelijkheden

Wat bieden wij?
Bij Ouwehand Dierenpark kom je in een organisatie terecht waarin eigenaarschap en het nemen van initiatief wordt gewaardeerd. De functie kent een grote mate van zelfstandigheid.  

Daarnaast bieden wij jou:

 • Een salaris conform Dierentuin CAO. Dit houdt in dat je salaris tussen de € 2.566,- en max € 3.171,- bruto per maand (bij een fulltime dienstverband) zal zijn, afhankelijk van jouw niveau en ervaring. 
 • Het belangrijkste: je krijgt een uitdagende en afwisselende baan binnen een enthousiast team in een erg mooie en sociale organisatie.

Solliciteren?
Stuur een sollicitatiebrief met CV vóór 31 augustus 2022 naar Ouwehands Dierenpark via het e-mailadres sollicitatie@ouwehand.nl of vul het online sollicitatieformulier in via onderstaande button. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Erna Vering 0317-650200

SOLLICITEER NU

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.