Eventmedewerker

Ben jij op zoek naar een avontuurlijke baan in de horeca? Vind je het leuk om tijdens feesten en partijen de bezoekers te verblijden met een drankje en een hapje. Hou je van afwisseling, van werken op wisselende locaties en wisselend overdag of in de avonduren. En vind je het leuk om te werken in een omgeving met dieren. Solliciteer dan nu!

Wie zoeken wij?                                       
Ouwehands Dierenpark Rhenen is voor de afdeling Food & Beverage Events(F&B) op zoek naar nieuwe collega's voor een leuke baan als eventmedewerker. Ben je spontaan, stressbestendig, gastvriendelijk en flexibel inzetbaar dan is Ouwehands Dierenpark op zoek naar jou! 

Over Ouwehands Dierenpark                                                    
Ouwehands Dierenpark Rhenen behoort met ruim één miljoen bezoekers per jaar tot de grotere publiekattracties van Nederland. Het dierenpark is een verrassende werkgever met unieke horecalocaties. De afdeling F&B is verantwoordelijk voor de exploitatie van alle horecafaciliteiten binnen het dierenpark. Naast de consumptieverzorging voor reguliere gasten betreft dit tevens het verzorgen van evenementen zoals vergaderingen, congressen, schoolreizen, bruiloften, partijen etc., variërend van 20 tot 2.000 personen.    Tijdens deze events worden gevarieerde culinaire diners bereidt en aan alle partijen wordt maatwerk geleverd

Functieomschrijving
Als eventmedewerker ben je onderdeel van het team Food & Beverage Events die verantwoordelijk is voor het verzorgen van alle voorkomende events in het dierenpark. Je komt te werken in een gezellig team van enthousiaste medewerkers die elk event tot een succes willen maken. De functie is op oproepbasis en de werkzaamheden vinden zowel in de avonduren als overdag plaats. Dus prima te combineren met een opleiding of andere werkzaamheden. Als eventmedewerker houd je je voornamelijk bezig met het bereiden en uitserveren van diverse drankjes en gerechten. 
 
Ben jij:
  • In bezit van eigen vervoer?
  • Dienstverlenend en klantgericht?
  • Flexibel inzetbaar, ook in de avonduren?
  • Representatief, enthousiast en gastvriendelijk?
  • Iemand die kan functioneren in een hectische(dynamische) en uitdagende werkomgeving?
  • En vind je het leuk om in een gezellig team te werken en het de gasten van Ouwehands Dierenpark naar hun zin te maken?  Dan is deze afwisselende baan misschien wel wat voor jou!
Meer informatie
Voor meer informatie over deze leuke baan kun je contact opnemen met het secretariaat via telefoonnummer 0317 650 200.

Solliciteren 
Lijkt het je leuk om te werken bij Ouwehands Dierenpark, vul dan het  online sollicitatieformulier  in via onderstaande button.
 

SOLLICITEER OP DEZE VACATURE

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.