Eventmedewerker

Ben jij op zoek naar een avontuurlijke baan? Vind je het leuk om tijdens exclusieve feesten en partijen gasten te verblijden met een drankje en een hapje? En vind je het leuk om te werken in een omgeving met dieren? Dan zijn  we op zoek naar jou!

Ouwehands Dierenpark Rhenen behoort met ruim één miljoen bezoekers per jaar tot de grotere publiekattracties van  Nederland. Het dierenpark is een verrassende werkgever met unieke horecalocaties. De afdeling Food & Beverage is  verantwoordelijk voor de exploitatie van alle horecafaciliteiten binnen het dierenpark. Naast de consumptieverzorging  voor reguliere gasten betreft dit tevens het verzorgen van evenementen zoals vergaderingen, congressen, schoolreizen,  bruiloften, partijen etc., variërend van 20 tot 2.000 personen. Tijdens deze events worden gevarieerde culinaire diners  bereidt en aan alle partijen wordt maatwerk geleverd.
 
Functieomschrijving
Ouwehands Dierenpark is voor de afdeling Food & Beverage Events op zoek naar nieuwe collega’s voor een leuke  baan als eventmedewerker. Als eventmedewerker ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van alle voorkomende  events in het dierenpark. Je komt te werken in een gezellig team van enthousiaste medewerkers die elk event tot een  succes willen maken. De functie is op oproepbasis en de werkzaamheden vinden zowel in de avonduren als overdag  plaats. Deze functie is prima te combineren met een opleiding of andere werkzaamheden. 
 
Ben jij:
• in bezit van eigen vervoer?
• dienstverlenend en klantgericht?
• fl exibel inzetbaar, ook in de avonduren?
• representatief, enthousiast en gastvriendelijk?
• iemand die kan functioneren in een dynamische en uitdagende werkomgeving?
Dan is deze afwisselende baan misschien wel wat voor jou!
 
Meer informatie
Voor meer informatie over deze leuke baan kun je contact opnemen met het secretariaat via telefoonnummer 0317 650 200.

Solliciteren 
Lijkt het je leuk om te werken bij Ouwehands Dierenpark, vul dan het  online sollicitatieformulier  in via onderstaande button.
 

SOLLICITEER OP DEZE VACATURE

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.