Eventmedewerker

Ouwehands Dierenpark is een verrassende werkgever met unieke en diverse horecalocaties. Ter versterking van de afdeling Food & Beverages zijn wij op zoek naar eventmedewerkers voor het verzorgen van alle voorkomende events in Ouwehands Dierenpark,  voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Je komt te werken in een gezellig team van enthousiaste medewerkers die elk event tot een succes willen maken. De functie is op oproepbasis en de werkzaamheden zijn vooral in de avonduren, dus prima te combineren met een opleiding of andere werkzaamheden. Als eventmedewerker houd je je voornamelijk bezig met het bereiden en uitserveren van diverse drankjes en gerechten. Enige ervaring in de horeca is een pré.

Ben jij:

  • in bezit van eigen vervoer?
  • dienstverlenend en klantgericht?
  • flexibel inzetbaar, vooral in de avonduren?
  • representatief, enthousiast, gastvriendelijk en vrolijk?
  • iemand die kan functioneren in een hectische en uitdagende werkomgeving?

En vind je het leuk om in een gezellig team te werken en het de gasten van Ouwehands Dierenpark naar hun zin te maken?  Dan is deze afwisselende baan misschien wel wat voor jou!

Meer informatie

Voor meer informatie over deze leuke baan kun je contact opnemen met het secretariaat via telefoonnummer 0317 650 200.

Solliciteren 

Lijkt het je leuk om te werken bij Ouwehands Dierenpark, vul dan het  online sollicitatieformulier  in via onderstaande button.

SOLLICITEER OP DEZE VACATURE

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.