Een avontuurlijke (bij)baan als horecamedewerker?

Ben jij op zoek naar een avontuurlijke baan in de horeca? Vind je het leuk om op wisselende locaties te werken en altijd in de omgeving van dieren. En hou je ervan om zelf je werkrooster te kunnen bepalen en (vooral) overdag te werken. Solliciteer dan nu!

Wie zoeken wij?            
Ouwehands Dierenpark Rhenen is voor de afdeling Food & Beverage (F&B) op zoek naar nieuwe collega's voor een leuke baan als horecamedewerker (oproepkracht) Ben je spontaan, stressbestendig, gastvriendelijk en flexibel inzetbaar dan is Ouwehands Dierenpark op zoek naar jou! 
Over Ouwehands Dierenpark                                                    
Ouwehands Dierenpark Rhenen behoort met ruim één miljoen bezoekers per jaar tot de grotere publiekattracties van Nederland. Het dierenpark is een verrassende werkgever met unieke horecalocaties. De afdeling F&B is verantwoordelijk voor de exploitatie van alle horecafaciliteiten binnen het dierenpark. Naast de consumptieverzorging voor reguliere gasten betreft dit tevens het verzorgen van evenementen zoals vergaderingen, congressen, schoolreizen, bruiloften, partijen etc., variërend van 20 tot 2.000 personen.
 
Functieomschrijving
De werkzaamheden bestaan o.a. uit 
  • Het bereiden/klaarmaken van maaltijden/snacks, het bedienen van gasten, counterverkoop en bijbehorende werkzaamheden in de betreffende locatie.  
  • Daarnaast organiseert Ouwehands Dierenpark ook zakelijke en feestelijke arrangementen op maat. Dit betekent dat je naast de dagelijkse gasten met veel verschillende groepen gasten te maken krijgt, waarin je je telkens opnieuw dient te verplaatsen.
  •  Als horecamedewerker ben je inzetbaar in één of meerdere locaties. Deze locaties bestaan uit de verschillende restaurants, counterrestaurants, mobiele outlets, terrassen en evenementenlocaties.  
  • Je bent het gezicht van Ouwehands Dierenpark en bezorgt de gasten een geweldige dag!
Wat vragen wij?
je bent stressbestendig, gastvriendelijk, representatief en flexibel;     
je werkt graag in een bedrijf waar de gastvriendelijkheid centraal staat;
je draait naast de gebruikelijke werkzaamheden graag mee tijdens arrangementen en bezorgt de gasten een geweldig feest;
een echte hands-on mentaliteit;
ook beschikbaar tijdens weekenden en feestdagen;
je bent 16 jaar of ouder.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze leuke en avontuurlijke baan kun je contact opnemen met het secretariaat via telefoonnummer 0317 650 200.
 
Solliciteren
Lijkt het je leuk om te werken bij Ouwehands Dierenpark, vul dan het  online sollicitatieformulier  in via onderstaande button.

 

SOLLICITEER OP DEZE VACATURE

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.