Flexmedewerker Tuindienst

Vind je het heerlijk om buiten en onder de dieren en mensen te werken? Ben jij proactief en houd je van veel afwisseling? Vind je het leuk om een bijdrage te kunnen leveren zodat mensen een leuke dag hebben? Ben je niet vies van je handen uit de mouwen steken? Solliciteer dan snel voor de functie van Flexmedewerker Tuindienst.

Over werken bij Ouwehands Dierenpark
Ouwehands Dierenpark Rhenen behoort met ruim één miljoen bezoekers per jaar tot de grotere publiek attracties van Nederland. Het dierenpark biedt een unieke combinatie van bijzondere dieren, educatie, horeca en entertainment en werkt actief mee aan natuurbescherming en soortbehoud. Middels de Ouwehand Zoo Foundation is er in de afgelopen 11 jaar al ruim 4,2 miljoen gedoneerd aan verschillende projecten waarbij o.a. bescherming van leefgebieden tegen stroperij, educatie van de bevolking en soortbehoud centraal staan. 

Wie zoeken wij?                    

Wie zoeken wij?
Je helpt mee om het park er spik en span uit te laten zien. De looppaden zijn begaanbaar en de beplanting van het dierenpark zorgt voor een frisse en vrolijke totaalindruk voor de bezoekers van het park. Je hebt oog voor detail en kunt zelfstandig werken. Daarnaast ben je multi-inzetbaar en kun je goed omgaan met veranderingen.  

Wat ga je doen? 
 Je assisteert de medewerkers van de tuindienst met o.a. bladblazen, sproeien e.d.    Je bent in afwisseling werkzaam in RavotAapia (de overdekte speeljungle) als toezichthouder.    Je helpt om het park netjes en schoon te houden.

Wat vragen wij?

  • Je hebt een hands-on mentaliteit en weet van aanpakken
  • Je werkt graag in een bedrijf waar de gastvriendelijkheid centraal staat
  •  Je bent ook beschikbaar tijdens weekenden en feestdagen
  • Je bent 18 jaar of ouder
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B

Wat bieden wij?

  • Een unieke werkomgeving, echt het maakt je trots als je zegt “ik werk in de dierentuin!”
  •  Flexibiliteit in je rooster
  • Elk jaar een knalfeest met Kerst
  • Een baan die er echt toe doet! Hoe meer omzet, hoe meer Ouwehands Dierenpark ook kan bijdragen aan natuur- en soortbehoud
Solliciteren?
Lijkt het je leuk om te werken bij Ouwehands Dierenpark, vul dan het online sollicitatieformulier in via onderstaande button. Deze vacature is op basis van een oproepcontract. Sollicitaties voor een vaste baan worden niet in behandeling genomen. 
 

Solliciteer op deze vacature

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.