Stage Green Key

Ouwehands Dierenpark Rhenen behoort met ruim één miljoen bezoekers per jaar tot de grotere publiekattracties van Nederland. Het dierenpark biedt een unieke combinatie van bijzondere dieren, educatie en entertainment en werkt actief mee aan natuurbescherming en soortbehoud.

Ben jij milieubewust? Wil je helpen om je omgeving verder te verduurzamen en het milieu zoveel mogelijk te sparen? Ouwehands Dierenpark is per direct op zoek naar een stagiair(e) voor de afdeling Onderhoud en Nieuwbouw die ondersteunt bij de hercertificering van Green Key.

Ben jij minimaal 18 jaar en volg jij een MBO-opleiding richting Facilitair Management of Milieu leerjaar 1 of 2? Zoek jij een uitdagend stageproject? Ben jij leergierig, flexibel en een echte teamplayer? Dan is deze stage echt iets voor jou!

Ouwehands Dierenpark biedt een unieke combinatie van interessante dieren, educatie en entertainment en draagt actief bij aan natuurbescherming en natuurbehoud. In ons arbeidsproces zijn we heel bewust bezig met thema’s als verduurzaming en milieubesparing dat is beloond met een Green Key certificering. Echter de tijd van hercertificering is aangebroken en nu zijn we op zoek naar ondersteuning.  Als stagiair(e) van de afdeling Onderhoud en Nieuwbouw maak je onderdeel uit van een gezellig team.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Rapportages opstellen van energieverbruik, brandstofverbruik e.d.
  • Emissie uitstoten berekenen
  • Milieubesparingsvoorstellen doen
  • Overleggen met diverse afdelingen

Let op: Dagstages en BBL leerplaatsen bieden wij niet.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze leuke stage kun je contact opnemen met het Secretariaat via telefoonnummer 0317 650 200.

Solliciteren
Ben je enthousiast en lijkt het je leuk om bij Ouwehands Dierenpark stage te lopen? Vul dan vóór 1 september het sollicitatieformulier in via onderstaande button, voorzien van motivatie en CV.

solliciteer op deze vacature