Teamleider Tuin

Altijd al gedroomd om mee te werken aan de (groen) inrichting van een nieuw dierenverblijf? Op ieder stukje van onze dierentuin en in ieder dierenverblijf hebben we andere plantensoorten die groeien in verschillende wereldklimaten, kortom diversiteit alom. In deze functie bepaal je mede hoe we bij nieuwe projecten het groen inrichten en onderhouden. Dit waardevolle werk kun je bij ons gaan doen!

Over werken bij Ouwehands Dierenpark
Ouwehands Dierenpark Rhenen behoort met ruim één miljoen bezoekers per jaar tot de grotere publiek attracties van Nederland. Het dierenpark biedt een unieke combinatie van bijzondere dieren, educatie, horeca en entertainment en werkt actief mee aan natuurbescherming en soortbehoud. Middels de Ouwehand Zoo Foundation is er in de afgelopen 11 jaar al ruim 4,2 miljoen gedoneerd aan verschillende projecten waarbij o.a. bescherming van leefgebieden tegen stroperij, educatie van de bevolking en soortbehoud centraal staan. 

Over werken op de afdeling Tuin
Bij de tuindienst begint je dag vroeg. Je team en jij  zorgen ervoor dat het dierenpark er spik en span uitziet voordat het open gaat. De looppaden zijn begaanbaar en de beplanting van het dierenpark zorgt voor een frisse en vrolijke totaalindruk voor de bezoekers van het park. Jaarlijks genieten rond de miljoen mensen van jouw werk in het dierenpark. 

Wat ga jij doen? 
Als Teamleider tuin (fulltime á 38 uren) ben je verantwoordelijk voor een team van 3 medewerkers. Deze stuur je aan en je coördineert de werkzaamheden. Je ziet toe op de voortgang en kwaliteit en stelt prioriteiten.  Daarbij werk je zelf mee met het team. Als teamleider stuur je ook externe partijen aan en begeleid je deze. De externe partijen worden ingezet bij grotere (groen)projecten. Je ziet toe op de naleving van de vastgestelde regels en veiligheidsvoorschriften en stelt onderhoudsplanningen op t.b.v. groenvoorziening en werkt deze planningen bij.  In deze functie werk je in dagdienst, echter draai je mee in het roulatieschema voor de weekenddiensten. 

Wat vragen wij? 
  • MBO werk- en denkniveau (bij voorkeur hoveniersopleiding aangevuld met bosbouw/boomverzorging)
  • Ervaring in het begeleiden en opzetten van projecten
  • Enige jaren relevante werkervaring in een soortgelijke functie bij voorkeur in een dag attractie-bedrijf
  •  Ervaring in het aansturen en coachen van een team

Wat bieden wij? 

  • Een inspirerende werkomgeving tussen de dieren
  •  Een leuk team om in te werken
  • Een afwisselende, verantwoordelijke en uitdagende functie
  • Een jaarlijks bedrijfsfeest;
  • 50% korting bij bezoeken aan de Club van Elf parken

Solliciteren?
Stuur een sollicitatiebrief met CV vóór eind oktober 2021 naar Ouwehands Dierenpark via het e-mailadres sollicitatie@ouwehand.nl of vul het online sollicitatieformulier in via onderstaande button. 

Solliciteer op deze vacature
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.