Overnachten in de omgeving

Hotel 't Paviljoen
Hotel 't Paviljoen ligt op de Grebbeberg, direct naast Ouwehands Dierenpark. Dit 4-sterren hotel biedt gratis Wifi, parkeergelegenheid en een in-door speelruimte aan.  Onderdeel van het hotel is het sfeervolle Restaurant 'Magnolia', waar u terecht kunt voor een heerlijk diner. 

Allurepark de Thijmse Berg
Vakantiepark de Thijmse Berg ligt prachtig gelegen in een vallei op de Utrechtse Heuvelrug. Door de geografische ligging tussen geweldige natuurgebieden en bruisende steden, biedt dit vakantiepark u vele voordelen.   Het vakantiepark beschikt bijvoorbeeld over een verwarmd openlucht zwembad, sportvelden en een gezellige bar/restaurant.

Hotel van der Valk Veenendaal 
Maak van uw bezoek aan Ouwehands Dierenpark Rhenen een compleet uitje inclusief overnachting! Van der Valk Hotel Veenendaal ligt op slechts 20 autominuten van het dierenpark en beschikt over verschillende type comfortabele hotelkamers, een sfeervol restaurant en Fitness- en Wellnessfaciliteiten. 

Hotel van der Valk Tiel
Geniet van een heerlijk verblijf in een van de luxe kamers of suites en kom even helemaal tot rust na een dagje Ouwehands Dierenpark. Wij beschikken over een verwarmd zwembad, drie sfeervolle restaurants en een exclusieve bar op de 16e etage.


 

Eiland van Maurik
In de prachtige Betuwe en dichtbij Ouwehand ligt Vakantiepark Eiland van Maurik. Het park wordt gekenmerkt door strand, water en gezelligheid en er is voor iedereen genoeg te doen! Ontdek wat ons park jou te bieden heeft en combineer je dagje uit met een prachtig verblijf op ons droomeiland! 

Wageningen International Congress Centre (WICC)
Uitgerust wakker worden kan in een van de comfortabele hotelkamers van hotel WICC! Op slechts 10 minuten afstand van Ouwehands Dierenpark Rhenen, maar aan de rand van het centrum van Wageningen, waardoor u zo de stad inloopt. 

Overige verblijfsaccommodaties


Landal GreenParks t Loo 

Landal GreenParks Miggelenberg

Landal GreenParks Rabbit Hill

Landal GreenParks Coldenhove

Landal GreenParks Stroombroek

Landal GreenParks Heideheuvel

Landal GreenParks Heihaas

Landal GreenParks De Veluwse Hoevegaerde  

Landal GreenParks Waterparc Veluwemeer 

Landal GreenParks Twenhaarsveld 

Landal GreenParks Amerongse Berg

Landgoed Klein Ruwinkel

Allurepark De Lucht

Allurepark Laag Kanje

Molecatenpark Ginkelduin

Hotel van Balveren

Recreatiepark De Vergarde

RCN Het Grote Bos

Hoogenboom De Berkenhorst

Vakantiepark St. De Heigraaf

Toppark Landgoed De Scheleberg

Fletcher Hotel Doorwerth Arnhem