Een personeelsfeest op een bijzondere locatie?

Wilt u voor uw personeelsfeest een keer iets anders? Met de arrangementen van Ouwehands Dierenpark verwent u uw personeel met een onvergetelijk evenement.

Uw medewerkers verdienen een prachtig personeelsfeest

Het hele jaar door staat uw personeel klaar voor u, uw bedrijf en uw klanten. Hun inzet is bepalend voor uw succes. Bij Ouwehands Dierenpark toont u uw waardering met een uniek personeelsfeest op een unieke locatie.

Waan u in tropische oorden of Afrikaanse sferen met uw personeelsfeest

In het tropische Jungle restaurant van Ouwehands Dierenpark waant u zich in exotische oorden. Prachtig gedecoreerd met inheemse planten, slingerende lianen en een neergestort vliegtuig, is de locatie voorzien van special effects zoals dierengeluiden, onweer en bliksem. Ook de catering is op deze tropische sfeer afgestemd. Gegarandeerd een bijzonder personeelsfeest op een unieke locatie!

In de Kalahari, the African Lodge, waant u zich in Afrika. Ouwehands Dierenpark heeft voor een oase gezorgd waardoor de locatie uitermate is geschikt voor avontuurlijke feestavonden.

Personeelsfeest tot in de puntjes verzorgd en op maat?

Bij Ouwehands Dierenpark kunnen wij uw personeelsfeest tot in de puntjes verzorgen en aan uw persoonlijke wensen aanpassen. Zo ontstaat er een goede basis en kunt u uw medewerkers een bijzonder personeelsfeest aanbieden met (eventueel) een persoonlijk tintje.

Al met al een uitstekende gelegenheid om uw medewerkers van een andere kant te leren kennen tijdens een personeelsfeest.

Mogelijkheden bekijken?