Hoe bestel ik tickets met de code(s) van een loterij?

1. Ga naar www.ouwehand.nl/tickets.

2. Voer jouw code in bij 'Unieke code' en klik op 'Code activeren'
Let op! Heb je meerdere codes? Activeer iedere code apart voordat je verder gaat. Let op bij het kopiëren van je code dat er geen extra spatie  wordt gekopieerd.

3. Kies een datum.

4.  Klik op 'Tickets bestellen'.

5. Selecteer het aantal actietickets.

6. Wil je met meer personen dan je codes hebt Ouwehands Dierenpark bezoeken? Kies dan de gewenste 'Extra tickets'.

7.    Klik op 'Ga door naar stap 3'.

8.  Selecteer indien van toepassing gewenste extra's.

9. Klik op 'Ga door naar stap 4'.

10. Kies doorgaan zonder account, maak een account aan of login op je bestaande account.

11. Klik op 'Ga door naar stap 5'.

12. Controleer je bestelling,  klik op het vlakje voor 'Akkoord met algemene voorwaarden' en klik op 'Bestelling afronden'.