Hoe plan ik mijn bezoek met een NVD pas, Ouwehand giftcard, Jumbo tickets of als abonnementhouder van een NVD aangesloten dierentuin?

NVD pas

Bezoekers met deze NVD pas kunnen tickets via de 'Gastenservice' bij de entree verkrijgen. Hier is geen aparte online reservering voor nodig. Er is hier rekening mee gehouden in de totale dagcapaciteit.

 Ouwehand giftcard

Heb je een fysieke giftcard? Tickets zijn via de 'Gastenservice' bij de entree te verkrijgen. Hier is geen aparte online reservering voor nodig. Er is hier rekening mee gehouden in de totale dagcapaciteit.

Jumbo tickets

Bezoekers met deze tickets hebben via de Jumbo Dagje Uit al tickets met een tijdslot gekocht. Hier is geen aparte online reservering meer voor nodig. Voor kinderen t/m 2 jaar kunt u via onze   ticketshop   een gratis ticket bestellen.

Abonnementhouder van een NVD aangesloten dierentuin

Abonnementhouders van andere dierentuinen die aangesloten zijn bij de NVD krijgen op vertoon van een geldig persoonsgebonden abonnement €2,00 pp korting op de entreeprijs. Deze tickets zijn te verkrijgen via de 'Gastenservice' bij de entree. Hier is geen aparte online reservering voor nodig. Er is hier rekening mee gehouden in de totale dagcapaciteit.