Hoe plan ik mijn bezoek met een NVD pas, Ouwehand giftcard, Plus tickets, Vriendenloterij tickets of als abonnementhouder van een NVD aangesloten dierentuin?

NVD pas
Bezoekers met deze NVD pas kunnen tickets via de 'Gastenservice' bij de entree verkrijgen. Hier is geen aparte online reservering voor nodig. Er is hier rekening mee gehouden in de totale dagcapaciteit.

Ouwehand giftcard
Heb je een fysieke giftcard? Tickets zijn via de 'Gastenservice' bij de entree te verkrijgen. Hier is geen aparte online reservering voor nodig. Er is hier rekening mee gehouden in de totale dagcapaciteit.

Plus tickets
Bezoekers met deze tickets hebben via de Plus al tickets met een tijdslot gekocht. Hier is geen aparte online reservering meer voor nodig. Voor kinderen t/m 2 jaar kunt u via onze ticketshop een gratis ticket bestellen.

Abonnementhouder van een NVD aangesloten dierentuin
Abonnementhouders van andere dierentuinen die aangesloten zijn bij de NVD krijgen op vertoon van een geldig persoonsgebonden abonnement €2,00 pp korting op de entreeprijs. Deze tickets zijn te verkrijgen via de 'Gastenservice' bij de entree. Hier is geen aparte online reservering voor nodig. Er is hier rekening mee gehouden in de totale dagcapaciteit.