Seizoensarrangement

Ouwehands Dierenpark biedt gedurende het seizoen diverse arrangementen aan. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een Sinterklaas- of Eindejaarsarrangement. Bekijk hieronder ons actuele arrangement. 

Pasen vier je samen in Ouwehands Dierenpark

De mooie natuur in het park bloeit op, de stokstaartjes kruipen naar boven om de eerste zonnestralen op te vangen, de beren komen langzaam uit hun winterrust en de ijsbeertweeling staat te trappelen om voor het eerst naar buiten te gaan… Eén ding is zeker, de lente is in aantocht! De perfecte tijd voor een gezellig uitje met vrienden of de hele familie. Óok als het weer een beetje tegenvalt  zijn er genoeg avonturen te beleven voor de kinderen in Gorilla Adventure of de overdekte speeljungle RavotAapia. 
 
Daarom is er op beide Paasdagen nu een speciaal Paasarrangement te reserveren vanaf 20 personen. Dit arrangement is beschikbaar vanaf € 33,50 en inclusief entree en een heerlijke Paaslunch. Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis! Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. 
 

Paasarrangement Ouwehands Dierenpark Rhenen

Paasarrangement 

Te reserveren vanaf 20 personen op 12 en 13 april 2020
Entree Ouwehands Dierenpark inclusief plattegrond met dagprogramma
Ontvangst in één van de sfeervolle restaurants met koffie en thee en chocolade-eitjes
Een heerlijke Paaslunch inclusief melk en verse sappen én een creatieve kinder-knutsel-tafel
Afsluiting met een zoete lekkernij
 
Prijzen  
Kinderen 0 -2 jaar Gratis
Kinderen 3 - 9 jaar € 33,50 p.p.
Vanaf 10 jaar € 37,95 p.p.

 

Contact

Heeft u een vraag over het Paasarrangement of wilt u een reservering maken? De afdeling Sales helpt u graag! Mail naar sales@ouwehand.nl, vul onderstaand contactformulier in of bel ons direct.

Contactformulier