Een unieke familiedag in een dierenpark

Een familiedag organiseren voor alle leeftijden? Dat kan natuurlijk het beste in een dierenpark. Waar anders vind je activiteiten die leuk zijn voor mensen van 0 tot 100? In Ouwehands Dierenpark zal uw hele familie zich vermaken en terugkijken op een onvergetelijke familiedag!

Een dagje op pad met de hele familie?

Van een dagje uit met een ontvangst en lekkers tot  een lunch, een barbecue of een uniek diner: alles is mogelijk in Ouwehands Dierenpark. Onze medewerkers staan klaar om er een onvergetelijke familiedag van te maken. Combineer de overheerlijke cateringmogelijkheden met een unieke rondleiding of andere activiteit rondom de bewoners van ons dierenpark. Wat dacht u bijvoorbeeld van een exclusieve Zeeleeuwenvoorstelling?

Een familiedag met het hele gezin?

Kiest u voor uw familiedag voor een unieke locatie zoals Ouwehands Dierenpark dan zijn er diverse activiteiten voor alle leeftijden, zodat de groep eenvoudig kan worden opgedeeld. Ook zijn er speurtochten met vragen voor jong en oud, zodat  families er samen op uit kunnen trekken.

De catering tijdens uw personeelsfeest kunnen wij ook voor alle leeftijden verzorgen. Zo serveren wij ook kindermenu’s.

 

Meer informatie?

Contactformulier

Meer informatie?

Neem contact op met de afdeling Sales voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Contactformulier