Een jubileum te vieren?

Een huwelijksjubileum in Ouwehands Dierenpark is voor jong en oud een onvergetelijk feest. Zowel (groot)ouders als eventuele kinderen en kleinkinderen zullen zich uitstekend vermaken in het park. 

Een huwelijksjubileum is het waard om te vieren

Elk jubileum is een feestje waard. Waarom zou je het niet vieren te midden van brullende leeuwen en slingerende bonobo’s? Al vanaf 25 personen organiseren wij graag een onvergetelijke dag voor jullie. In het dierenpark zijn diverse mogelijkheden voor leuke activiteiten en gethematiseerde locaties om het huwelijksjubileum een unieke gelegenheid te maken waar de gasten nog lang over na zullen praten.

ACTIVITEIT EN TEAMBUILDING Van ontvangst tot feest

Van een dagje uit met een ontvangst en lekkers tot  een lunch, een barbecue, een borrel of een uniek diner: alles is mogelijk in Ouwehands Dierenpark. Onze medewerkers staan klaar om er een onvergetelijk  huwelijksjubileum van te maken.   Doordat Ouwehands Dierenpark bij uitstek een plek is voor mensen van alle leeftijden, is het uitnodigen van volwassenen, kinderen of zelfs kleinkinderen eenvoudig te organiseren.

CULINAIR AANBOD 

Neem gerust contact met ons op voor een programma op maat!

INFORMATIEAANVRAAG HUWELIJKSJUBILEUM

Meer informatie?

Contactformulier

Meer informatie?

Neem contact op met de afdeling Sales voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Contactformulier