Waan je in een tropische Jungle!

Onder het bladerdek spot je hier en daar de meest bijzondere dieren. Subtiele geluidseffecten en spelingen van het licht doen je denken dat je daadwerkelijk gestrand bent in de verlaten jungle. Vanuit de verte hoor je de withandgibbons roepen en de leeuwen brullen.

Het Jungle Restaurant is geschikt voor (thema)feesten en diners die door de unieke locatie een speciaal karakter krijgen. Ook tijdens het diner begeef je je in de tropen met de uitgebreide dinerbuffetten. Geniet van de veelzijdigheid van heerlijke warme en koude gerechten en voel je net als de koning van de jungle. Of kies je liever voor een gezellige BBQ op het Jungle terras?


Capaciteit Jungle Restaurant
De Jungle bestaat uit een grote (ontvangst)ruimte waar aan beide kanten twee zalen grenzen; Yasuni en Jangala. Een ideale locatie voor een sfeervol diner met daar aansluitend een feest. Het is mogelijk om de Jungle exclusief te boeken voor maximaal 1000 personen. Tijdens de warmere maanden is het ook mogelijk om naar buiten af te wijken met het Jungle terras voor een borrel of BBQ in de zon. Dat wordt één groot feest!
 

  De Jungle Yasuni Jangala


Restaurant

200  150  150 

Receptie/feest
450    200 

 

Arrangementen

Sluit jij de dag feestelijk af met een diner, borrel of (thema)feest? Naast het aanbieden van een bijzondere locatie, kijken we graag mee hoe we jouw evenement een groot succes kunnen maken. 

Maak jij jouw feest compleet met de verlichte dansvloer en een artiest die de gasten laat swingen? Of laat jij je gasten liever ontvangen met een lekker drankje uitgeserveerd door de ‘Prosecco dames’ of met een leuk praatje van één van ‘de Avonturiers’? 

Tijdens een warme zomeravond kan je genieten van een BBQ op het terras met een live dj die lounge muziek op de achtergrond draait. Of laat jij de ‘Flamingo op stelten’ liever invliegen als indrukkend entertainment? 

Daarnaast is het mogelijk om een exclusieve zeeleeuwenvoorstelling in te zetten als een spetterende kick-off. Voor ieder evenement passend entertainment!

AANVRAAGFORMULIER FEESTELIJK ARRANGEMENT

Contact

Heb je vragen, wil je digitaal kennismaken of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Stuur een e-mail Tel: 0317 650 200