Waan je in een tropische Jungle!

Onder het bladerdek spot je hier en daar de meest bijzondere dieren. Subtiele geluidseffecten en spelingen van het licht doen je denken dat je daadwerkelijk gestrand bent in de verlaten jungle. Vanuit de verte hoor je de withandgibbons roepen en de leeuwen brullen.

Het Jungle Restaurant is geschikt voor (thema)feesten en diners die door de unieke locatie een speciaal karakter krijgen.  Ook tijdens het diner begeef je je in de tropen met de uitgebreide dinerbuffetten. Geniet van de veelzijdigheid van heerlijke warme en koude gerechten en voel je net als de koning van de jungle. Of kies je liever voor een gezellige BBQ op het Jungle terras?


CULINAIR AANBOD  


Capaciteit Jungle Restaurant
De Jungle bestaat uit een grote (ontvangst)ruimte waar aan beide kanten twee zalen grenzen; Yasuni en Jangala. Een ideale locatie voor een sfeervol diner met daar aansluitend een feest. Het is mogelijk om de Jungle exclusief te boeken voor maximaal 1000 personen. Tijdens de warmere maanden is het ook mogelijk om naar buiten af te wijken met het Jungle terras voor een borrel of BBQ in de zon. Dat wordt één groot feest!
 

  De Jungle Yasuni Jangala


Restaurant

200  125  125 

Receptie/feest
450    200 

 

Arrangementen

Sluit jij de dag feestelijk af met een diner, borrel of (thema)feest? Naast het aanbieden van een bijzondere locatie, kijken we graag mee hoe we jouw evenement een groot succes kunnen maken. 

Wil jij je feest volledig maken met een   verlichte dansvloer  en een   artiest die de gasten laat dansen? Of geef je de voorkeur aan het verwelkomen van je gasten met een verfrissend drankje geserveerd door de 'Prosecco dames' of een boeiend praatje van een van 'de Avonturiers'? Op een warme zomeravond kun je genieten van een   barbecue op het terras   met een   live dj   die lounge muziek op de achtergrond draait. Of kies je ervoor om de 'Flamingo op stelten' als indrukwekkend entertainment te laten verschijnen? Ook kun je ook een   exclusieve zeeleeuwenvoorstelling    inzetten als spetterende start van het evenement.

Voor elk soort evenement hebben we passend entertainment!

AANVRAAGFORMULIER FEESTELIJK ARRANGEMENT

Contact

Heb je vragen, wil je digitaal kennismaken of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Stuur een e-mail Tel: 0317 650 200