Begeef je tussen de schatten van Afrika!

In onze African Lodge Kalahari begeef je je tussen de schatten van Afrika. Teruggetrokken in een lichte maar warme locatie vol natuurelementen laat je je inspireren door de krachten en prachten van de natuur. Buiten kijk je uit op de rotsen van de bonobo’s en hoor je de trompetter van de olifanten.

De Kalahari is geschikt voor (thema)feesten en diners die door de unieke locatie een speciaal karakter krijgen.  Ook tijdens het diner begeef je je in een ware oase met de uitgebreide dinerbuffetten. Geniet van de veelzijdigheid van heerlijke warme en koude gerechten en voel je net als de koning van de savanne. 

CULINAIR AANBOD     Capaciteit Kalahari

De Kalahari bestaat uit één ruimte die de rol van ontvangstruimte, restaurant en feestzaal vervult. Ideaal voor een sfeervol diner of feest. Voor de warmere maanden is het mogelijk om naar buiten af te wijken met het uitgebreide lounge terras. Geniet hier van een borrel of diner in de zon. Voor ieder evenement een passende uitkomst!
 


Restaurant

120 

Restaurant inclusief buitenterras
250 


Receptie/feest

200 

 

Arrangementen

Sluit jij de dag feestelijk af met een diner, borrel of (thema)feest? Naast het aanbieden van een bijzondere locatie, kijken we graag mee hoe we jouw evenement een groot succes kunnen maken. 

Wil jij je feest volledig maken met een verlichte dansvloer en een artiest die de gasten laat dansen? Of geef je de voorkeur aan het verwelkomen van je gasten met een verfrissend drankje geserveerd door de 'Prosecco dames' of een boeiend praatje van een van 'de Avonturiers'? Op een warme zomeravond kun je genieten van een barbecue op het terras met een live dj die lounge muziek op de achtergrond draait. Of kies je ervoor om de 'Flamingo op stelten' als indrukwekkend entertainment te laten verschijnen? Ook kun je ook een exclusieve zeeleeuwenvoorstelling inzetten als spetterende start van het evenement.

Voor elk soort evenement hebben we passend entertainment!

AANVRAAGFORMULIER FEESTELIJK ARRANGEMENT

Contact

Heb je vragen, wil je digitaal kennismaken of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Stuur een e-mail Tel: 0317 650 200