Begeef je tussen de schatten van Afrika!

In onze African Lodge Kalahari begeef je je tussen de schatten van Afrika. Teruggetrokken in een lichte maar warme locatie vol natuurelementen laat je je inspireren door de krachten en prachten van de natuur. Buiten kijk je uit op de rotsen van de bonobo’s en hoor je de trompetter van de olifanten.

De Kalahari is geschikt voor (thema)feesten en diners die door de unieke locatie een speciaal karakter krijgen. Ook tijdens het diner begeef je je in een ware oase met de uitgebreide dinerbuffetten. Geniet van de veelzijdigheid van heerlijke warme en koude gerechten en voel je net als de koning van de savanne. Capaciteit Kalahari

De Kalahari bestaat uit één ruimte die de rol van ontvangstruimte, restaurant en feestzaal vervult. Ideaal voor een sfeervol diner of feest. Voor de warmere maanden is het mogelijk om naar buiten af te wijken met het uitgebreide lounge terras. Geniet hier van een borrel of diner in de zon. Voor ieder evenement een passende uitkomst!
 


Restaurant

120 

Restaurant inclusief buitenterras
250 


Receptie/feest

200 

 

Arrangementen

Sluit jij de dag feestelijk af met een diner, borrel of (thema)feest? Naast het aanbieden van een bijzondere locatie, kijken we graag mee hoe we jouw evenement een groot succes kunnen maken. 

Maak jij jouw feest compleet met de verlichte dansvloer en een artiest die de gasten laat swingen? Of laat jij je gasten liever ontvangen met een lekker drankje uitgeserveerd door de ‘Prosecco dames’ of met een leuk praatje van één van ‘de Avonturiers’? 

Tijdens een warme zomeravond kan je genieten van een diner op het terras met een live dj die lounge muziek op de achtergrond draait. Of laat jij de ‘Flamingo op stelten’ liever invliegen als indrukkend entertainment? 

Daarnaast is het mogelijk om een exclusieve zeeleeuwenvoorstelling in te zetten als een spetterende kick-off. Voor ieder evenement passend entertainment!

AANVRAAGFORMULIER FEESTELIJK ARRANGEMENT

Contact

Heb je vragen, wil je digitaal kennismaken of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Stuur een e-mail Tel: 0317 650 200