Organiseer een personeelsfeest in de jungle!

Een uniek personeelsfeest organiseert u in Ouwehands Dierenpark.  Van een ontvangst tussen de dieren tot en met een uniek 3-gangendiner:  wij verzorgen het hele evenement  tot in de puntjes voor u!

Een uniek bedrijfsfeest!

Van een dagje uit met een ontvangst en lekkers, een lunch, een barbecue tot een uniek diner: alles is mogelijk in Ouwehands Dierenpark. Onze medewerkers staan klaar om er een onvergetelijke personeelsdag van te maken. Combineer de overheerlijke cateringmogelijkheden met een unieke rondleiding of andere activiteit rondom de bewoners van ons dierenpark. Wat dacht u bijvoorbeeld van een exclusieve zeeleeuwenvoorstelling of een bijzonder inkijkje in de dierenwereld tijdens de voedertijd van de beren of giraffen?

Een bedrijfsfeest met het hele gezin?

Doordat Ouwehands Dierenpark bij uitstek een plek is voor mensen van alle leeftijden, is het uitnodigen van uw medewerkers inclusief partner, kinderen of zelfs kleinkinderen eenvoudig te organiseren. Van 0 tot 100, een bedrijfsfeest  bij Ouwehands Dierenpark is een onvergetelijke belevenis voor iedereen. Er zijn diverse activiteiten voor verschillende gezelschappen, zodat de groep eenvoudig kan worden opgedeeld. Ook zijn er speurtochten met vragen voor alle leeftijden, zodat aanwezige gezinnen er samen op uit kunnen trekken. 

De catering tijdens uw personeelsfeest kunnen wij ook voor alle leeftijden verzorgen. Zo serveren wij ook kindermenu’s.

 

Meer informatie?

Contactformulier

Meer informatie?

Neem contact op met de afdeling Sales voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Contactformulier