Organiseer een personeelsfeest in de dierentuin!

Een uniek personeelsfeest organiseert je in Ouwehands Dierenpark.  Van een ontvangst tussen de dieren tot en met een uniek 3-gangendiner:  wij verzorgen het hele evenement  tot in de puntjes!

Een uniek personeelsfeest!
Van een dagje uit met een ontvangst en lekkers tot  een lunch, een barbecue, een borrel of een uniek diner: alles is mogelijk in Ouwehands Dierenpark. Onze medewerkers staan klaar om er een onvergetelijk  personeelsfeest van te maken.   Doordat Ouwehands Dierenpark bij uitstek een plek is voor mensen van alle leeftijden, is het uitnodigen van  medewerkers inclusief partner, kinderen of zelfs kleinkinderen eenvoudig te organiseren. Van 0 tot 100, een personeelsfeest  bij Ouwehands Dierenpark is een onvergetelijke belevenis voor iedereen.

Extra bijzonder:   Ontdek ons exclusieve walking dinner arrangement, beschikbaar vanaf 500 personen! Bij Ouwehands Dierenpark openen we na sluitingstijd speciaal voor jouw gasten de deuren. Tijdens een wandeling langs de verschillende horecapunten kunnen zij gedurende 2,5 uur het park verkennen en genieten van diverse hapjes en drankjes. Ons walking dinner arrangement biedt een smaakvolle reis rond de wereld, geïnspireerd op het streetfoodbuffet.

CULINAIR AANBOD


Waar gaat jouw reis naartoe?

Waan jij je het liefst in een tropische jungle en spot je tijdens het diner tussen het dichtbegroeide bladerdek de meest bijzondere dieren in ons Jungle restaurant? Of trek jij je liever terug tussen de schatten van Afrika in onze African Lodge Kalahari?  Of reis met je gezelschap af naar de authentieke Chinese sfeer. Betreed de poort naar het verblijf van de unieke reuzenpanda’s en strijk neer in het traditioneel Chinese Pandasia.  Welke unieke wereld betreed jij samen met jouw gezelschap?

UNIEKE LOCATIESEen avond vol vermaak

Naast het aanbieden van een bijzondere locatie, kijken we graag mee hoe we jouw evenement een groot succes kunnen maken.   Wil jij je feest volledig maken met een   verlichte dansvloer  en een   artiest die de gasten laat dansen? Of geef je de voorkeur aan het verwelkomen van je gasten met een verfrissend drankje geserveerd door de 'Prosecco dames' of een boeiend praatje van een van 'de Avonturiers'? Op een warme zomeravond kun je genieten van een   barbecue op het terras   met een   live dj   die lounge muziek op de achtergrond draait. Of kies je ervoor om de 'Flamingo op stelten' als indrukwekkend entertainment te laten verschijnen? Ook kun je ook een   exclusieve zeeleeuwenvoorstelling    inzetten als spetterende start van het evenement. Voor elk soort evenement hebben we passend entertainment!

INFORMATIEAANVRAAG PERSONEELSFEEST


Meer informatie?

Contactformulier

Meer informatie?

Neem contact op met de afdeling Sales voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Contactformulier