Uw huwelijksdag op een avontuurlijke locatie?

Ouwehands Dierenpark  is naast een uniek dierenpark ook een perfecte locatie voor uw huwelijksdag.  Van taart tot toost, de belangrijkste dag uit uw leven wordt tot in de puntjes verzorgd!

Trouwen in Afrika, dichterbij dan u denkt!

Te midden van familie en vrienden het jawoord geven aan die ene, bijzondere persoon op de mooiste dag van uw leven. Dat vraagt om een unieke omgeving en een perfect scenario. Ouwehands Dierenpark  biedt alles om uw huwelijksdag tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Uw huwelijksdag: van taart tot toost

Ouwehands Dierenpark organiseert de hele dag voor u tot in de puntjes. Met als begin de huwelijksplechtigheid in Gorilla Adventure bij de gorilla’s, het Afrikahuis bij de mandrillen of op het IJsberenterras. Aansluitend snijdt u de bruidstaart met zebraprint aan. Na de fotosessie kunnen uw gasten aanschuiven aan een heerlijk diner. De huwelijksdag eindigt met een spetterende feestavond!

 

Meer informatie?

Neem contact op met de afdeling Sales voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Contactformulier Tel: 0317 650 200