Uw huwelijksdag op een avontuurlijke locatie?

Ouwehands Dierenpark  is naast een uniek dierenpark ook een perfecte locatie voor uw huwelijksdag.  Van taart tot toost, de belangrijkste dag uit uw leven wordt tot in de puntjes verzorgd!

Trouwen in Afrika, dichterbij dan u denkt!

Te midden van familie en vrienden het jawoord geven aan die ene, bijzondere persoon op de mooiste dag van uw leven. Dat vraagt om een unieke omgeving en een perfect scenario. Ouwehands Dierenpark  biedt alles om uw huwelijksdag tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Uw huwelijksdag: van taart tot toost

Ouwehands Dierenpark organiseert de hele dag voor u tot in de puntjes. Met als begin de huwelijksplechtigheid in Pandasia, te midden van de reuzenpanda's, Gorilla Adventure bij de gorilla’s, het Afrikahuis bij de mandrillen of op het IJsberenterras. Aansluitend snijdt u de bruidstaart, die naar wens wordt gemaakt,  aan. Na de fotosessie kunnen uw gasten aanschuiven aan een heerlijk diner. De huwelijksdag eindigt met een bijzondere feestavond in een van de sfeervolle locaties!

Trouwen in Chinese sferen

Pandasia is in traditioneel Chinese stijl gebouwd en uitermate geschikt om van uw huwelijksdag een unieke belevenis te  maken. Hef samen het glas bij de reuzenpanda's, nadat de huwelijksvoltrekking  in het bijzijn van al uw dierbaren in deze  prachtige locatie heeft plaatsgevonden.  Proef de Chinese sfeer en geniet van een heerlijk authentiek Chinees diner en eindig de huwelijksdag met een spetterende feestavond in deze bijzondere locatie. Trouwen in Pandasia  zorgt er voor dat uw huwelijksdag extra bijzonder is en door  u en uw gasten nog lang herinnerd zal worden.

Meer informatie?

Contactformulier

Meer informatie?

Neem contact op met de afdeling Sales voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Contactformulier