Uw huwelijksdag op een avontuurlijke locatie?

Ouwehands Dierenpark  is naast een uniek dierenpark ook een perfecte locatie voor uw huwelijksdag.  Van taart tot toost, de belangrijkste dag uit uw leven wordt tot in de puntjes verzorgd!

Trouwen in Afrika, dichterbij dan u denkt!

Te midden van familie en vrienden het jawoord geven aan die ene, bijzondere persoon op de mooiste dag van uw leven. Dat vraagt om een unieke omgeving en een perfect scenario. Ouwehands Dierenpark  biedt alles om uw huwelijksdag tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken.


 

Uw huwelijksdag: van taart tot toost

Jullie bruiloft willen jullie natuurlijk vieren op een unieke locatie in een bijzondere omgeving. De mooiste dag van je leven, waar ga je die beleven? In onze African Lodge Kalahari, waan je je in Afrika. Met bonobo’s en Afrikaanse olifanten om de hoek heffen jullie het glas, snijden jullie de taart aan, genieten jullie van een heerlijk diner en wordt er gefeest tot in de kleine uurtjes. Hakuna Matata, jullie dag wordt tot in de puntjes verzorgd!

Meer informatie?

Contactformulier

Meer informatie?

Neem contact op met de afdeling Sales voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Contactformulier