Pandasia

De reuzenpanda’s Xing Ya en Wu Wen zijn in Pandasia te bewonderen. U heeft de unieke kans om de bijzondere sfeer van Pandasia te ervaren. Middenin Pandasia bevindt zich een unieke Chinese evenementenlocatie met uitzicht op het buitenverblijf van de reuzenpanda’s. De evenementenlocatie is beschikbaar voor Aziatische diners, presentaties en zakelijke bijeenkomsten.

Bekijk alle Pandasia arrangementen

Met een capaciteit tot 200 personen is elk evenement extra bijzonder in deze Chinese omgeving. Proef de Chinese sferen en laat je inspireren door de prachtige omgeving van Pandasia!

Het verblijf van de reuzenpanda’s maakt onderdeel uit van een groter Aziatisch project ‘Pandasia’, dat onderdak  biedt aan verschillende Aziatische diersoorten zoals kleine panda’s en muntjaks. De grootte van het gehele gebied is circa 9.000 m², waarvan 3.400 m² is bestemd voor het reuzenpandaverblijf. Het verblijf bestaat uit twee delen, een apart binnen- en buitenverblijf voor het mannetje én voor het vrouwtje, meerdere nachtverblijven, een kraamkamer, een koelcel voor bamboeopslag, een veterinaire en een verzorgersruimte. Daarnaast maken een restaurant met Chinees-Aziatische uitstraling en een Pandashop het project compleet.

Meer informatie?

Neem contact op met de afdeling Sales voor meer informatie over onze unieke locaties, alle mogelijkheden of voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Contactformulier Tel: 0317 650 200