Pandasia

Uniek in Nederland... Bewonder de reuzenpanda’s Xing Ya en Wu Wen in Pandasia. U heeft de unieke kans om de bijzondere sfeer van Pandasia te ervaren. Midden in Pandasia bevindt zich een sfeervolle Chinese evenementenlocatie met uitzicht op het buitenverblijf van de reuzenpanda’s. Deze locatie is beschikbaar voor heerlijke Aziatische diners,  onvergetelijke bruiloften, presentaties en zakelijke bijeenkomsten. Een feest of zakelijke bijeenkomst is extra bijzonder in deze unieke omgeving.

Hef samen met collega's het glas bij de reuzenpanda’s, geniet met zakenrelaties van een heerlijke authentieke Chinese lunch of geef elkaar het ja-woord te midden van de bijzondere panda's.  De mogelijkheden voor een zakelijk of feestelijk evenement in Pandasia zijn eindeloos.

Met een capaciteit tot 200 personen is elk evenement extra bijzonder in deze Chinese omgeving. Proef de Chinese sferen en laat u inspireren door de prachtige omgeving van Pandasia!

Meer informatie?

Contactformulier

Meer informatie?

Neem contact op met de afdeling Sales voor meer informatie over onze unieke locaties, alle mogelijkheden of voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Contactformulier