Evenementlocatie

Evenementlocatie

Ouwehands Dierenpark is niet alleen een uniek park voor ontmoetingen met bijzondere dieren, het is ook de ideale locatie om jouw zakelijke evenement tot een daverend succes te maken. Elke evenementenlocatie heeft een unieke sfeer en eigen karakter. Zo vier je een succes of mijlpaal in een bijzonder inspirerende stijl!

Organiseer uw evenement in Ouwehands Dierenpark

Of het nu gaat om een personeelsuitje, familiedag, productpresentatie of teambuildingsevenement, je kunt terecht op één van onze evenementlocaties. Combineer het evenement met een bezoek aan het dierenpark, een rondleiding, interactieve games, een exclusieve zeeleeuwenvoorstelling of een unieke workshop of lezing. Jouw gasten zullen nog lang napraten over de onvergetelijke dag!   Kijk voor meer informatie op onze   activiteiten en teambuilding pagina.

Eten en drinken

 We beschikken over koks die de meest bijzondere gerechten op tafel zetten. Van een uitgebreid diner buffet tot een heerlijke barbecue. Ook voor een broodjeslunch zijn jullie van harte welkom in één van onze unieke evenementenlocaties.

Een speciaal evenement in het dierenpark

Een evenement tussen de dieren is al te organiseren vanaf 20 personen. Maar ook voor grootschalige feesten en evenementen kunt u terecht bij Ouwehands Dierenpark. Voor feesten kunnen wij  2000 gasten ontvangen. We organiseren ook graag een parkbreed evenement voor ruim 4000 personen.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor uw evenement. Bekijk voor meer informatie onze  exclusieve arrangementen. Natuurlijk is een uniek arrangement op maat ook mogelijk om zo jouw evenement in het dierenpark helemaal naar wens te maken.  Heb je zelf een idee? Laat het ons weten! We denken graag met je mee en doen je een voorstel op maat!

INFORMATIEAANVRAAG EVENEMENTLOCATIE

Meer informatie?

Contactformulier

Meer informatie?

Neem contact op met de afdeling Sales voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Contactformulier