Evenementlocatie

Evenementlocatie

Ouwehands Dierenpark is niet alleen een uniek park voor ontmoetingen met bijzondere dieren, het is ook de ideale locatie om uw zakelijke evenement tot een daverend succes te maken. Elke evenementenlocatie heeft een unieke sfeer en eigen karakter. Zo viert u een succes of mijlpaal in een bijzonder avontuurlijke stijl!

Organiseer uw evenement in Ouwehands Dierenpark

Of het nu gaat om een personeelsuitje, familiedag, productpresentatie of teambuildingsevenement, u kunt terecht op één van onze evenementlocaties. Combineer het evenement met een bezoek aan het dierenpark, een rondleiding, een exclusieve Zeeleeuwenshow of een unieke voederpresentatie door de avonturiers van het dierenpark. Uw gasten zullen nog lang napraten over de onvergetelijke dag die u ze zult bezorgen!

Eten en drinken

De catering verzorgen we zelf. We beschikken over koks die de meest bijzondere gerechten op tafel zetten. Van een uitgebreid driegangenmenu tot een Afrikaans buffet. Ook voor een broodjeslunch bent u van harte welkom in één van onze unieke evenementenlocaties.

Een speciaal evenement in het dierenpark

Een evenement tussen de dieren is al te organiseren vanaf twintig personen. Maar ook voor grootschalige feesten en evenementen kunt u terecht bij Ouwehands Dierenpark. Voor feesten kunnen wij  2000 gasten ontvangen. We organiseren ook graag een parkbreed evenement voor ruim 4000 personen.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor uw evenement. Bekijk voor meer informatie onze  exclusieve arrangementen. Natuurlijk is een uniek arrangement op maat ook mogelijk om zo uw evenement in het dierenpark helemaal naar wens te maken.  Hebt u zelf een idee? Laat het ons weten! We denken graag met u mee en doen u een voorstel op maat!

 

Meer informatie?

Contactformulier

Meer informatie?

Neem contact op met de afdeling Sales voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Contactformulier