Kick-off

Jouw Kick-off op een unieke locatie

Of het nu gaat om de aftrap van een campagne of de start van een groot project: een goed begin is het halve werk. Enthousiasmeer jouw collega's of klanten met een kick-off op een unieke locatie. 

Uitgebreide kick-off 

Één ding is zeker, afgezaagd wordt een kick-off tussen de dieren niet. Je hoort het water golven en voelt de aanwezigheid van de Californische zeeleeuwen in de Blue Lagoon. In deze waterwereld van Ouwehands Dierenpark kun je tot wel 775 gasten ontvangen en de unieke beleving in de dierentuin aftrappen met behulp van moderne audiovisuele apparatuur. Wie wil nou niet zo’n spetterende kick-of of afsluiting van een mooi evenement? Aansluitend zijn de mogelijkheden eindeloos. Van een heerlijke lunch, diner of barbecue tot een interactieve game of rondleiding. 

Doordat Ouwehands Dierenpark  interessant is voor alle doelgroepen is het de unieke locatie voor jouw kick-off van een nieuw product of een nieuwe campagne.  Zowel de zakelijke gast, als de partner en eventuele kinderen komen graag naar het dierenpark. Dat maakt de kick-off zeker een succes.

Meer informatie?

Contactformulier

Meer informatie?

Neem contact op met de afdeling Sales voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Contactformulier