Kick-off

 Uw Kick-off op een unieke locatie

Of het nu gaat om de aftrap van een campagne of de start van een groot project: een goed begin is het halve werk. Enthousiasmeer uw collega's of klanten met een kick-off op een unieke locatie. 

Uitgebreide kick-off 

Één ding is zeker, afgezaagd wordt een kick-off tussen de dieren niet.  De dieren in het park zorgen voor afwisseling en mogelijkheden. Wat denkt u er bijvoorbeeld van om de kick-off in Zeeleeuwentheater Blue Lagoon te laten plaatsvinden? Blue Lagoon beschikt over 775 zitplaatsen en  biedt dus alle ruimte aan grotere groepen. Aansluitend zijn de mogelijkheden eindeloos. Van een heerlijke lunch, diner of barbecue tot een op maat gemaakte Doetocht of rondleiding. 

Doordat Ouwehands Dierenpark  interessant is voor alle doelgroepen is het de unieke locatie voor uw kick-off van een nieuw product of een nieuwe campagne.  Zowel de zakelijke gast, als de partner en eventuele kinderen komen graag naar het dierenpark. Dat maakt de kick-off zeker een succes.

 

Meer informatie?

Contactformulier

Meer informatie?

Neem contact op met de afdeling Sales voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Contactformulier