Rondleidingen

Laat onze enthousiaste gidsen je meenemen op een wandeling door het park, waarbij ze allerlei interessante feitjes en verhalen vertellen over de fascinerende dieren.

Wat  je van beren leren kunt

Alleen in Ouwehands  Dierenpark kun je op één dag wel vier berensoorten bewonderen. Tijdens deze rondleiding leer je wat ze allemaal uniek maakt. Zo sta  je neus aand neus met de ijsberen, ontmoet je de bruine beren die een nieuw leven hebben gekregen in Het Berenbos en natuurlijk bezoek je de enige reuzenpanda's van Nederland in Pandasia.

Bedreigde diersoorten

Laat je inspireren door onze gidsen terwijl ze je meenemen in het verhaal van bedreigde diersoorten. Leer niet alleen over het waarom van deze bedreigingen, maar ontdek ook wat ons dierenpark specifiek doet voor natuurbescherming en behoud van soorten. Ontdek het verrassende verband tussen selfies en berberapen, mobieltjes en gorilla's en de rol van poep bij Humboldt pinguïns.

Primaten Pracht

Van doodshoofdaapjes tot gorilla's, in Ouwehands Dierenpark kom je primaten tegen in alle soorten en maten. Elke groep heeft een eigen manier van communiceren en samenleven. Als je altijd al wilde weten waarom de gibbons 's ochtends zingen of wie de baas is bij de bonobo's, dan is dit de rondleiding voor jou. Misschien leer je ook nog iets over jezelf!

Tijdsduur: 60-90 minuten 
Prijs: € 5,00 per persoon (vanaf 15 personen)


Aanvraagformulier Rondleiding

Meer informatie?

Neem contact op met de afdeling Sales voor meer informatie over onze unieke teambuilding activiteiten of voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij kijken graag samen met je naar de mogelijkheden.

Contactformulier Tel: 0317 650 200